Premier League: «Φρέναραν» το πλάνο Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ να ελέγξουν τα πάντα!

Το «Project Big Picture» που προωθήθηκε από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της Premier League, μπλοκαρίστηκε από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικά 24ωρα το πλάνο που είχαν εκπονήσει οι δυο «κολοσσοί» που διοικούν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αλλαγή στο format της Premier League για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια. Σε αυτό το πλάνο φαινόταν πως η «Femway Sports Group» και η οικογένεια Γκλέιζερ πάνε να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο του αγγλικού ποδοσφαίρου κι όπως ήταν λογικό υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τους Άγγλους το σχέδιο είχε εκπονηθεί εδώ και μια τριετία και ήταν έτοιμο να αποκαλυφθεί στη διάρκεια της περσινής σεζόν, όμως, η πανδημία πρόλαβε τις εξελίξεις και πήγε πίσω τα πλάνα των δυο μεγάλων της Premier League. «Πάτημα» για το σχέδιό τους είχαν βρει οι εμπνευστές του στο γεγονός ότι χάθηκαν πολλά έσοδα και για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και έτσι φαινόταν πως θα έχουν τις πιθανότητές τους για να περάσει το πλάνο τους.

Εν τέλει, μπήκε «φρένο» στις επιδιώξεις που είχαν οι ιδιοκτήτες των δυο κορυφαίων κλαμπ στην Αγγλία.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss