Πρόεδρος Αλ Χιλάλ: ‘Ένα μεταγραφικό ban χάλασε το deal με τον Ρονάλντο’

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

@2022 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως η Αλ Χιλάλ είχε καταθέσει πρόταση που ικανοποίησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πως ο μοναδικός λόγος που δεν έκλεισε η τεράστια συμφωνία ήταν ένα ban που της είχε επιβληθεί, προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Ριάντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ζητήσει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βρει ομάδα που θα παίζει στο Champions League τη φετινή σεζόν, όμως το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό και έτσι παραμένει στους κόκκινους διαβόλους και στο… Europa League.

Ενώ όμως ο θόρυβος από το σίριαλ του Πορτογάλου τείνει να καταλαγιάσει, έρχεται τώρα ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ να δώσει μία νέα διάσταση στο θέμα.

Και αυτό γιατί ο Μπεν Ναφέλ ήρθε να επιβεβαιώσει ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για εξωπραγματική πρόταση προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τη δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών, για να τονίσει από την πλευρά του πως ο Ρονάλντο ήταν χαρούμενος και πως ο μόνος λόγος που δεν ολοκληρώθηκε το deal ήταν μία τιμωρία (ban) που κουβαλούσε η ομάδα του.

“Ναι, διαπραγματευτήκαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά ή η συμφωνία. Η Αλ-Χιλάλ ε’ναι ικανή να φέρει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά η απόφασης του CAS δεν της επέτρεπε να αποκτήσει παίκτες και να τους δηλώσει.

Δεν σταματήσαμε τις συνομιλίες με τους παίκτες παρά την απόφαση που υπήρχε για ban, αλλά καθυστερήσαμε να μπούμε στο τελευταίο στάδιο των μεταγραφών μέχρι να αρθεί το ban”, δήλωσε σχετικά, μιλώντας στο κανάλι του Youtube ” “Thamanya”.

Όσο για το τι πρόσφερε στον CR7 για να τον δελεάσει να αφήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη, η “Daily Mail” υποστηρίζει πως η Αλ Χιλάλ ήταν διατεθειμένη να δώσει 235.000.000 ευρώ, προσφέροντας παράλληλα 2,24 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα στον Ρονάλντο συν πριμ υπογραφής ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss