Προειδοποίηση πρώην διοικητή CIA: Αν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει πυρηνικά ΗΠΑ – ΝΑΤΟ θα τον καταστρέψουν

Πρώην διοικητής της CIA προειδοποιεί: Εάν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει πυρηνικά ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θα τον καταστρέψουν

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες λαμβάνει πλέον η σύγκρουση της Ρωσίας με τη Δύση, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι συνθήκες μοιάζουν ψυχροπολεμικές, με κατασκόπους, δολιοφθορές και δολοφονίες, ενώ η απειλές για χρήση πυρηνικών από τη Μόσχα δημιουργούν συνθήκες αβεβαιότητας – αν όχι πανικού – σε όλο τον πλανήτη.
Αν και οι δυτικοί ερμηνεύουν τις απειλές Του Ρώσου προέδρου ως μη σοβαρές και πως αυτές εκδηλώνονται ως απόρροια της απόγνωσης στην οποία έχει περιέλθει, έμπειροι πολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές εκφράζουν έντονη ανησυχία πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν αστειεύεται, δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος για όλα.

Μεταξύ αυτών και ο πρώην διοικητής της CIA, ο οποίος προειδοποίησε εάν τελικά η Ρωσία κάνει χρήση πυρηνικών, τότε οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλο δρόμο από το να αντιδράσουν εναντίον της, καταστρέφοντάς τη.
Ο Ντέιβιντ Πετρέους σε εκπομπή του ABC δήλωσε ότι οι απειλές που διατυπώνονται από τον Πούτιν θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν και πως ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε απόγνωση όσο η πραγματικότητα του πολέμου είναι μη αναστρέψιμη.

«Μια επίθεση με πυρηνικά είναι τρομακτική. Δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη» είπε αρχικά ο Πετρέους, ο οποίος επισήμανε ότι η Ρωσία «έχει πληγεί από χίλιες κυρώσεις ως τιμωρία στην προσάρτηση, κάτι που δείχνει ότι οι απαντήσεις της Δύσης δεν έχουν εξαντληθεί».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss