Προγράμματα FTTH με ταχύτητες έως 1Gbps θα παρουσιάσει η Cosmote μέσα στο φθινόπωρο

Θερμό αναμένεται το φθινόπωρο για τη Cosmote, με τις πληροφορίες του insomnia να αναφέρουν ότι η εταιρεία θα επεκτείνει τα διαθέσιμα πακέτα της σε ότι αφορά συνδέσεις FTTH για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και από τις περιοχές που είναι διαθέσιμο το δίκτυο οπτικών ινών της.

Συγκεκριμένα η Cosmote θα προσθέσει επιλογές για συνδέσεις με ταχύτητες download στα 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη διαθέσιμα πακέτα των 50, 100 και 200Mbps. Στην περίπτωση των συνδέσεων στα 300Mbps, το upload θα οριστεί στα 30Mbps ενώ στα 500Mbps, στα 50Μbps. Τέλος η ανώτερη πρόταση στο 1Gbps θα προσφέρει ταχύτητα upload στα 100Mbps. 
Η κίνηση θα αποτελέσει συνέχεια της επιθετικής πολιτικής της εταιρείας για διείσδυση των υψηλών ταχυτήτων Internet  και την αξιοποίηση των σημερινών δυνατοτήτων των δικτύων σταθερής από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από το Μάρτιο η Cosmote διπλασιάζει εντελώς δωρεάν και όπου είναι τεχνικά εφικτό τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού Internet που διαθέτουν οι συνδρομητές της. Ήδη, πάνω από 600 χιλιάδες συνδεσεις έχουν αναβαθμιστεί, περίπου το 80% των συνδέσεων που μπορούν να πάρουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο όμιλος ΟΤΕ επιτάχυνε την ανάπτυξη του δικτύου FTTH φτάνοντας τις 674 χιλιάδες γραμμές στο τέλος Ιουνίου, ενώ σχεδιάζει να φτάσει περίπου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss