Project Valerie

Ποτέ η εμπειρία για τους gamers δεν ήταν πιο φορητή μετά από την παρουσίαση της Razer το “Project Valerie” στην CES2017.


Το πρώτο laptop με τριπλή οθόνη. Κατασκευασμένο για να είναι απίστευτα ισχυρό, με εύκολη πρόσβαση σε τρείς οθόνες. Και με αυτό έχετε μια υπέροχη οπτική σε επιφάνεια εργασίας 12Κ κατάλληλο για gaming αλλά σίγουρα και επαγγελματική χρήση.

Με τρεις εκπληκτικές οθόνες των 17,3 ιντσών, το Project Valerie παρέχει την πιο τέλεια εμπειρία θέασης που έχει γίνει ποτέ σε laptop.
Τροφοδοτείται από μια NVIDIA® GeForce® GTX 1080 με ανάλυση 11520 X 2160 και με την υποστήριξη του NVIDIA Surround View, το gaming γίνεται τόσο συναρπαστικό που θα νιώθεις ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι.
Έχει 100% κάλυψη Adobe RGB και Nvidia G-Sync για να αποφευχθεί το screen tearing.
Βέβαια μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις επιπλέον οθόνες όποτε δεν τις χρειάζεστε.

Το σύστημα των 12Κ σας δίνει τέτοιο χώρο εργασίας και ευελιξία αντιμετωπίζοντας κάθε εργασία.
Χρησιμοποιώντας τις τρεις οθόνες ως μια μπορεί να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες αρχιτεκτόνων όπου τα σχέδια θα φαίνονται αμέσως.
Βέβαια μπορούμε να επωφεληθούμε και από την κάθε οθόνη ξεχωριστά, για την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.


Χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή την απόδοση, το Project Valerie έχει εγκατεστημένο ένα αυτοματοποιημένο σύστημα με υψηλής αντοχής μεντεσέδες αλουμινίου, όπου επιτρέπει την γρήγορη ανάπτυξη των δύο πλευρικών οθονών σε δευτερόλεπτα με ασφάλεια.
Το βάρος του 5,44kg

Με τη συμπαγή του κατασκευή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο gamin laptop 17 ιντσών. Με το Project Valerie έχετε τριπλή εμπειρία οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss