Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Θα υποστείτε τις συνέπειες – Έχει «φαγούρα» ο Έλληνας

Την τακτική των απειλών και των προκλήσεων σε βάρος της Αθήνας, συνεχίζει η Άγκυρα.

Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στην Άγκυρα είπε ότι «έχει φαγούρα ο Έλληνας».
Απείλησε μάλιστα τη χώρα μας πως αν ξεκινήσει μια «περιπέτεια για λογαριασμό άλλων», θα υποστεί τις συνέπειες.

«Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς την Ελλάδα», είπε ο Τσαβούσογλου, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.
Συνεχίζοντας την προκλητική του ρητορική, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πρόσθεσε: «Πριν από 951 χρόνια με την μάχη του Ματζικερτ κάναμε πατρίδα μας την Ανατολία. Αυτό είναι το πνεύμα που 100 χρόνια προστάτεψε την πατρίδα του το ιδιο πνεύμα είναι και σήμερα.

Γι αυτό μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε. Το λένε κυρίως στην Ελλάδα. Μη γίνεστε όργανα άλλων μη συνεχίζεται τις προκλήσεις. Διότι η φιλία της Τουρκίας είναι καλή αλλά η εχθρότητά της είναι τραγική».

«Νταηλίκια γιοκ»
Το «νταηλίκια γιοκ» του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως «ερέθισε» την τουρκική πλευρά η οποία έσπευσε να απαντήσει με δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Μπαχτσελί.

Η Γενί Σαφάκ χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ψευτονταή», τοποθετώντας τη φωτογραφία του με τις σημαίες των συμμάχων της ελληνικής πλευρά πάνω από το κεφάλι του. Παράλληλα αναφέρεται στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, Μπαχτσελί συνέχισε τις προκλήσεις λέγοντας σε συγκέντρωση οπαδών του πως «Αν θέλουμε τους ρίχνουμε και πάλι στη θάλασσα. Για μας είναι παιχνιδάκι να φτάσουμε από τη μια όχθη του Αιγαίου στην άλλη».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss