Προσλήψεις: 2.610 μόνιμοι μέσω 5 νέων διαγωνισμών – Οι θέσεις

Στη διαδικασία της έκδοσης βρίσκονται πέντε νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη 2.610 μόνιμων υπαλλήλων διαφορετικών ειδικοτήτων, από διοικητικούς και ένστολους έως τεχνίτες και κλητήρες.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σε φορείς όπως τα ΚΕΠ, η Δημοτική Αστυνομία – που επιστρέφει πιο ισχυρή-, ο ΟΣΕ, στη νεοσύστατη Δικαστική Αστυνομία αλλά και επιμελητήρια και ασφαλιστικά ταμεία. Ας σημειωθεί πως την ίδια ώρα τρέχει η προκήρυξη για 3.720 προσλήψεις στην Υγεία με τις αιτήσεις να ξεκινούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
Σε ότι αφορά τις νέες προσλήψεις, ξεχωρίζει ο διαγωνισμός για τις 1500 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία με τις πληροφορίες να θέλουν αυτές να αυξάνονται έως και τις 1700. Σήμερα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατανομής των θέσεων ώστε να κλειδώσει ο ακριβής αριθμός των απαιτούμενων προσλήψεων ώστε η υπηρεσία να επιστρέψει εξυπηρετώντας τις ανάγκες των δήμων.

Για τους υποψηφίους θα ισχύσουν ηλικιακά αλλά και ανατομικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών ενώ για τις θέσεις ΔΕ το 26ο έτος ενώ οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,70 μ. ενώ οι γυναίκες 1,67 μ. Ανάλογα με τις θέσεις θα απαιτούνται και ειδικές γνώσεις όπως ξένες γλώσσες και χειρισμού η …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss