Πρώτη «γκέλα» για τη Ρεάλ, επιτέλους νίκη για τη Γιουβέντους – Τα αποτελέσματα σε LaLiga, Serie A

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια είχε στη LaLiga η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Γιουβέντους έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της στη Serie A.

Οι Μαδριλένοι, μετά από εννιά σερί νίκες, είδαν την Οσασούνα να της βάζει «μπλόκο» στην προσπάθεια τους να τις κάνουν δέκα.
Η ομάδα από την Παμπλόνα απέσπασε 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κι άφησε τη Ρεάλ ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο», αλλά ο Καρίμ Μπενζεμα, στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 79’. Σε εκείνη τη φάση, μάλιστα, η Οσασούνα έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Κίκε Γκαρθία.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους «ξέσπασε» στην Μπολόνια, επικρατώντας με 3-0. Οι «μπιανκονέρι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τους, καθώς είχαν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τα τέλη Αυγούστου. Στο διάστημα που μεσολάβησε είχε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Ιστορική στιγμή στην αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Σαλερνιτάνα, καθώς η Μαρία Σόλε Φεριέρι Κπούτι έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που διευθύνει αγώνα της Serie A.

Η 7η αγωνιστική της LaLiga
Παρασκευή (30/9)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία 4-0 (10′ Ι. Γουίλιαμς, 17′ Σανσέτ, 62′ Ν. Γουίλιαμς, 84′ πεν. Βέσγκα)

Σάββατο (1/10)Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 0-0Χετάφε – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 2-3 (29′ Μαγιοράλ, 31′ Σουάρεζ – 20′, 37′ Λεόν, 49′ Πλάνο)Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (29′ Γιορέντε, 57′ Μοράτα)Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 0-1 (20′ Λεβα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss