Η Πρωτοχρονιά των μεγιστάνων στον πλανήτη

Στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής επέλεξαν πολλοί μεγιστάνες του κόσμου να αποχαιρετίσουν το 2016 και να υποδεχτούν μέσα στα υπερπολυτελή σκάφη τους το 2017.

Αυτοί που κυριαρχούν στον «αγώνα» των πολυτελών σκαφών που γίνεται στις θάλασσες του Αγίου Βαρθολομαίου, φαίνεται πως είναι οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι, ενώ πολλοί από τους πλούσιους Αμερικανούς επέλεξαν άλλες περιοχές εξαιτίας του φόβου για τον ιό Ζίκα.

Μέχρι στιγμής ανοιχτά του νησιού έχουν αγκυροβολήσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς το 533ων ποδιών και 500 εκατ. δολαρίων Eclipse, ο «βασιλιάς» του φυσικού αερίου Φάρκαντ Ακμέντοφ το Luna, που η αξία του ξεπερνάει τα 400 εκατ. δολάρια και το μήκος του φτάνει τα 377 πόδια, ο δισεκατομμυριούχος Εβγκένι Σβίντλερ, που ασχολείται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, το 90 εκατ. δολαρίων και μήκους 371 ποδιών Le Grand Bleu και το 75 εκατ. δολαρίων και μήκους 220 ποδών Anna του δισεκατομμυριούχου παραγωγού λιπασμάτων Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο Ουκρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Λέοναρντ Μπλαβάτνικ αναμένεται να αφιχθεί στο νησί από τον Άγιο Μαρτίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το Odessa II, η αξία του οποίου φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια κι έχει μήκος 240 πόδια.

Η συμμετοχή των Αμερικανών είναι πολύ μικρότερη φέτος, σύμφωνε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά ήδη στο νησί έχουν αγκυροβολήσει το Aquarius, που η αξία του φτάνει τα 215 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 302 πόδια και το οποίο ανήκει στο μεγιστάνα των καζίνο Στίβ Γουίν, το C2 του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Revlon, Ρόναλντ Πέρελμαν, η αξία του οποίου φτάνει τα 125 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 257 πόδια και το Limitless του ιδιοκτήτη της Victoria Secret, Λες Γουέξνερ, που έχει μήκος 316 πόδια και κοστίζει 100 εκατ. δολάρια.

Από την Ευρώπη στο νησί έχει καταπλεύσει το Symphony του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, που είναι διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton και το οποίο έχει αξία 150 εκατ. δολαρίων και μήκος 331 πόδια.

Στον Άγιο Βαρθολομαίο, σύμφωνα με το Page Six βρίσκονται επίσης ο τραγουδοποιός Φαρέλ Γουίλιαμς, ο τραγουδιστής Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, ο σχεδιαστής μόδας Κάλβιν Κλάιν, ο ράπερ Σον Κομπς και ο επιχειρηματίας Τράβις Καλάνικ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί με την παρέα του.

Ακόμα στο νησί είναι ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, οι σχεδιαστές μόδας Μαρκ Τζέικομπς και Αλεξάντερ Γουάνγκ ο επιχειρηματίας Πίτερ Μπραντ και η ηθοποιός Στέφανι Σέιμουρ

Στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς θα πρωταγωνιστήσει το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones. Ο Μικ Τζάγκερ αναμένεται να φτάσει με ελικόπτερο απευθείας από το σπίτι που διαθέτει στο νησί Μυστίκ.

Από την φετινή «σύναξη» των δισεκατομμυριούχων από ό,τι φαίνεται θα απουσιάζει ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Γκέφεν και το γιοτ του Rising Sun, που η αξία του φτάνει τα 300 εκατ. δολάρια καθώς φέτος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο Μεξικό, ενώ το Octopus του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, Πολ Άλεν βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss