Προβλήματα για την ταινία Blade – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Marvel έχει ανακοινώσει και επίσημα πως θα γίνει νέα ταινία Blade και ο πρωταγωνιστής της θα είναι ο Mahershala Ali, η οποία και επίσημα εδώ και καιρό έχει πάει για την Phase 5 της Marvel.

Ανακοινώθηκε πλέον πως αποχωρεί ο σκηνοθέτης Bassam Tariq (Mogul Mowgli), μόλις λίγες εβδομάδες πριν το ξεκίνημα των γυρισμάτων και έτσι μπορεί να προκύψουν αρκετά προβλήματα πλέον, με την ταινία να αναζητά νέο άνθρωπο πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, μιας και όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet ο insider Jeff Sneider μιλάει για θέματα με το σενάριο το οποίο είναι “βαριά” στις 60 σελίδες, ενώ έχει μόλις δυο σκηνές δράσης. Μάλιστα λέει πως ο Mahershala Ali είναι απογοητευμένος από την όλη διαδικασία, ωστόσο αυτά βασίζονται σε πηγές.

I’m told that the current BLADE script is roughly 90 pages and features exactly TWO (lackluster) action sequences. Mahershala said to be very frustrated with the process. Feige said to be spread too thin. But hey, that’s just what sources are telling me. Don’t shoot the messenger
— Jeff Sneider (@TheInSneider) September 28, 2022

Πάντως θα είναι παραγωγός της ταινίας, ενώ στο team είναι και η σεναριογράφος Stacy Osei-Kuffour. Από ηθοποιούς έχει ανακοινωθεί και ο Delroy Lindo (Da 5 Bloods, The Harder They Fall), μαζί φυσικά με τον Ali.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss