Προβλήματα και στα ΜΜΜ λόγω χιονιά -Αλλαγές σε δρομολόγια ΗΣΑΠ και λεωφορείων

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνται από σήμερα το πρωί μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», εξαιτίας της κακοκαιρίας, καθώς το χιόνι που έπεσε από χθες το βράδυ στην Αθήνα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Παράλληλα, με τροποποιήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στα βόρεια και τα βορειοανατολικά της Αττικής.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Κώστας Σιορίκης, από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στη Λιοσίων βγαίνουν τα λεωφορεία με δυσκολία, ενώ από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας μέχρι τις 6:30 το πρωί, ήταν αδύνατον να βγουν.

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε ο κύριος Σιορίκης, λόγω της κακοκαιρίας, τα τοπικά δρομολόγια σε δήμους όπως το Μενίδι και αλλού, δεν εκτελούνται και γι’ αυτό τον λόγο όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να ενημερωθούν για την κατάσταση πριν ξεκινήσουν.

Ενδεικτικά, μεταξύ των λεωφορείων, που έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους λόγω παγετού, είναι το 550 (Κηφισιά-Π. Φάληρο) πηγαίνει μέχρι σαχτυλίδι στο Μαρούσι, το 622 (Ανω Γαλάτσι-Γουδί), πηγαίνει μέχρι την πλατεία Κυψέλης, το 608 (Νεκρ. Ζωγράφου-Γαλάτσι) και το 224 (Καισαριανή-Ελ. Βενιζέλου).

Σημειώνεται ότι είχε διακοπεί και η κυκλοφορία του Μετρό, από και προς το Αροδρόμιο, όμως αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss