Ψυχαράκη: «Θέλουν να είναι στην επικαιρότητα με τη δύναμη του ονόματός μου»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά τη νίκη της στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» έγινε -και παραμένει να είναι- αποδέκτης της μεγάλης αγάπης και αποδοχής του τηλεοπτικού κοινού.

Με τη σειρά της, η μεγάλη περσινή νικήτρια του ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη ζωή της μετά από το «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα είπε: «Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα του τελικού και νιώθω τόσο ευλογημένη από το… “τσουνάμι” να το πω; Είναι ένα “τσουνάμι” μηνυμάτων αγάπης!».

Αναφορικά με την ατάκα της, «Κόσμε μου», η οποία έχει γίνει viral, αποκάλυψε ότι τη χρησιμοποίησε ένας επίσκοπος στην Κρήτη σε ένα κήρυγμά του.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου, γιατί έχουν τις ίδιες αρχές με μένα… δεν σημαίνει πως με αντιγράφουν».

«Όταν βγήκα από το σπίτι του “Big Brother” έζησα όλη αυτή την αντιπάθεια των παιδιών στο πρόσωπό μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος, πέρα από τον Παναγιώτη και τον Χρήστο, τη Ράνια και τον Νικόλα. Δεν άκουσα από τα χείλη τους μία συγγνώμη, ένα συγχαρητήρια…», πρόσθεσε η ίδια.

Για την Σοφία Δανέζη, η δικηγόρος δήλωσε: «Μερικά άτομα θέλουν να είναι στην επικαιρότητα με τη δύναμη του ονόματός μου. Αν μπορούν να αποδείξουν κάτι για τον εαυτό τους να το κάνουν, αλλά όχι χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αρκετά!».

Επιπλέον, η Ψυχαράκη σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί έχουν τονίσει την ομοιότητά της με την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και γι’ αυτό η ίδια σχολίασε: «Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω “σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη”…».

Τέλος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατέληξε να λέει: «Βγαίνοντας από το “Big Brother” δεν είχα καμία πρόταση ουσιαστική. Ήταν παραμύθι της Χαλιμάς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss