Η Πτώση του Frank Underwood: Το Netflix, τραβάει την πρίζα του House of Cards

Την μορφή χιονοστιβάδας πέρνουν οι εξελίξεις μετά τούς ισχυρισμούς του Anthony Rapp ότι ο Kevin Spacey τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών, το 1986, όταν ο Spacey, θεατρικός τότε ηθοποιός, ήταν στήν ηληκία των 26.

Με τον Spacey πλέον σε αμυντική στάση και παρ’ όλο που η εν λόγω καταγγελία του έδωσε την ευκαιρία να αποκαλύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, έρχεται η ανακοίνωση απο την Netflix, μια μέρα μετά, να κατεβάσει την “σημαία” της πολιτικής σειράς House of Cards που έχει συγκλονίσει την Αμερική και όχι μόνο.

Η εταιρεία, η οποία δηλώνει “βαθιά προβληματισμένη” με την καταγγελία του ηθοποιού, ανακοίνωσε οτι η 6η σεζόν που είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στήν μικρή οθόνη τον Ιούνιο του 2018 θα είναι και η τελευταία.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο δημιουργός της σειράς, Beau Willimon, ο οποίος έγραψε στο Twitter τα εξής: «Η ιστορία του Anthony Rapp είναι βαθιά λυπηρή. Όσο συνεργαζόμουν με τον Kevin Spacey στο House of Cards, δεν είχα παρατηρήσει ή ενημερωθεί για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Γι΄ αυτό έλαβα σοβαρά υπόψη μου τις αναφορές και δεν το περίμενα. Στηρίζω τον κ. Rapp και το θάρρος του», έγραψε ο Willimon στο Twitter.

Ο Kevin Spacey έχει άλλες δυο ταινίες έτοιμες. Το (μάλλον) οσκαρικό “All the Money In the World”, με τον Mark Wahlberg και τη Michelle Williams, σε σκηνοθεσία του Ridley Scott και το δράμα Billionaire Boys Club”. Τώρα κατά πόσο θα επηρεαστεί η πορεία τους, είναι κάτι που θα το μάθουμε σύντομα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss