Πύργος: Bullying σε 14χρονο – «Αν δεν μας καλύψεις θα μπλέξεις πολύ άσχημα»

Σε μία υπόθεση του περασμένου Δεκεμβρίου θα ανατρέξουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να διαλευκάνουν το bullying και την άγρια επίθεση σε βάρος 14χρονου στον Πύργο.

Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο εμφανίζονται δύο άτομα να χαστουκίζουν με αγριότητα τον μαθητή. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 18 ετών, που ήδη έχουν δώσει κατάθεση.
Οι Αρχές, ωστόσο, θα ερευνήσουν παράλληλα υπόθεση του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν είχαν σημειωθεί εκτεταμένες καταστροφές και είχε ξεσπάσει φωτιά σε Γυμνάσιο του Πύργου. Το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση του σχολείου αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά το σοβαρό περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος νεαρών και μαθητών, ενώ φαίνεται ότι υπήρξαν «αλληλοκατηγορίες» σε σχέση με το ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι των καταστροφών.

Οι νεαροί που τραμπούκισαν και χτύπησαν τον άτυχο 14χρονο φαίνεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του Δεκεμβρίου που τάραξε τη σχολική κοινότητα.
Ο 14χρονος που δέχτηκε την επίθεση που καταγράφηκε σε βίντεο υποστηρίζει ότι δεχόταν απειλές από τους δράστες, προκειμένου να μην καταθέσει σε βάρος τους στο δικαστήριο.

«Αν δεν μας καλύψεις στο δικαστήριο, θα έχεις άσχημα μπλεξίματα. Θα κάνεις καιρό να βγεις από το σπίτι σου», φέρονται να του είπαν, σύμφωνα με το θύμα. Οι αστυνομικοί θα ανατρέξουν στη δικογραφία του Δεκεμβρίου για να διαλευκάνουν την επίθεση.

Η δικογραφία που σχηματίζει η Ασφάλεια βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «έχει συλλεγεί υλικό και έχουν ληφθεί καταθέσεις που φωτίζουν τι πραγματικά συνέβη. Εκτιμάμε ότι μετά τις προσαγωγές που έγιναν αλλά και την εγρήγορσή μας, η ομάδα αυτή δεν θα επιτεθεί ξανά σε μαθητές και δεν θα προκαλέσει ζημιές σε σχολικές εγκαταστάσεις».
Αναφερόμενος στους δράστες ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε δηλώσεις του κάνει λόγο για εγκληματική οργάνωση που καταστρέφει αυτοκίνητα, σπάει μαγαζιά και απειλεί πολίτες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss