Qatar Gate: Ζημιά για τα ιδεώδη της Ευρώπης λέει ο Λέτα

Qatar Gate: Απαράδεκτο χαρακτήρισε το μέχρι τώρα αποτέλεσμα των ερευνών ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα

Στις ευρύτερες επιπτώσεις της υπόθεσης διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή αναφέρθηκε σήμερα ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα.
«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή και αξιόπιστη Ευρώπη, οι εξελίξεις των ερευνών που παρακολουθούμε, παρουσιάζουν κάτι το διαφορετικό, κάτι το σκανδαλώδες και απαράδεκτο», τόνισε ο Λέτα.

«Αυτά τα γεγονότα ζημιώνουν σοβαρότατα την Ευρωπαϊκή Ένωση και την δημοκρατία. Αποτελούν ζημιά για εμάς και για τα ιδεώδη μας. Οι αρμόδιοι θεσμοί πρέπει να αντιδράσουν με την πρέπουσα αυστηρότητα, η δικαιοσύνη να κάνει το χρέος της. Αυτή δεν είναι η Ευρώπη μας, βρίσκεται σε μέγιστη απόσταση από τα ιδεώδη μας. Η Ευρώπη μας είναι εκείνη με αγνά ιδεώδη και το θάρρος του Νταβίντ Σασόλι», σημείωσε ο Ιταλός πολιτικός.

In questi tempi turbolenti c’è bisogno di un’Europa autorevole e forte. Purtroppo le notizie delle inchieste raccontano qualcosa di scandaloso e inaccettabile, un danno gravissimo all’Europa e al cuore della sua democrazia; la magistratura faccia fino in fondo il suo dovere. pic.twitter.com/3dnCza81MJ
— Enrico Letta (@EnricoLetta) December 13, 2022

Γιόχανσον: Ντροπή σας που προδώσατε την εμπιστοσύνη μας

Την ίδια ώρα, οι ευρωβουλευτές την Τρίτη (13/12) συζήτησαν τις υποψίες για διαφθορά από το Κατάρ και την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss