“Πετσόκομμα” στο φινάλε από την σειρά The Umbrella Academy – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Umbrella Academy που εδώ και καιρό αποτελεί μια πολύ δυνατή σειρά για το Netflix ανανεώθηκε για μια τελευταία φορά, μιας και η τέταρτη σεζόν θα αποτελέσει και το φινάλε της. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό και από τον showrunner Steve Blackman θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή, μιας και τα επεισόδια μειώθηκαν αισθητά και έτσι η τέταρτη σεζόν θα έχει 6 επεισόδια αντί για 10.

Η σειρά έχει την εξής υπόθεση: Κατά την διάρκεια ενός ανεξήγητου παγκοσμίου φαινομένου, σαράντα τρία “εξαιρετικά” παιδιά γεννήθηκαν ως δια μαγείας από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγουμένως κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκρηβς υιοθέτησε έξι από τα παιδιά. Όταν τον ρώτησαν γιατί, η μόνη του εξήγηση ήταν, “Για να σώσω τον κόσμο”.
Αυτά τα έξι παιδιά αποτελούν την “Ακαδημία της Ομπρέλας”, μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων με περίεργες δυνάμεις. Η πρώτη τους περιπέτεια στην ηλικία των δέκα ετών θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον εριστικό και θανατηφόρο Πύργο του Άιφελ, τον οποίο πιλοτάρει το τρομερό ζόμπι-ρομπότ Γουστάβος Άιφελ. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η ομάδα διαλύεται, αλλά όταν ο Χάργκρηβς απροσδόκητα πεθαίνει, τα πικραμένα αδέλφια επιστρέφουν την κατάλληλη στιγμή για να σώσουν τον κόσμο για μια ακόμα φορά.
Η δημιουργία του Steve Blackman ενώ πρωταγωνιστούν οι Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, John Magaro, Adam Godley, Colm Feore, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood, Marin Ireland, Kate Walsh και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Terrifier 2
18/12/2022

Το πρώτο trailer από την ταινία Barbie είναι… επικά διασκεδαστικό
16/12/2022

20 πολύ καλές ταινίες δράσης από τα 80s που δεν χάνονται
17/12/2022

Ποια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών είναι η αγαπημένη σας;
18/12/2022

“Πετσόκομμα” στο φινάλε από την σειρά The Umbrella Academy
19/12/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss