“Θάψιμο” για την ταινία Don’t Worry Darling – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Don’t Worry Darling, που αποτελεί την δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Olivia Wilde και έχει αρκετό “δράμα” (όπως θα διαβάσετε παρακάτω), ενώ δεν… ενθουσίασε μιας και έχει 32% στο Rotten Tomatoes με μέτριες εως κακές κριτικές.

Η ταινία είναι ένα ψυχολογίκό θρίλερ που διαδραματίζεται στα 50s σε μια ουτοπική κοινωνία και μια απομονωμενη συνοικία της Καλιφόρνια, εκεί όπου επικεντρώνεται σε μια νοικοκυρά της οποίας η ζωή δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο εκείνη νομίζει.
Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, KiKi Layne, Gemma Chan, Nick Kroll, και η ίδια η Wilde στην δεύτερη ταινία της ηθοποιού πίσω από τις κάμερες μετά το Booksmart. Η τελευταία ανέφερε πως θα έχει έμπνευση από τα Fatal Attraction και Indecent Proposal και συγκεκριμένα στην Vogue δήλωσε πως έχει λείψει το καλό σεξ από τις ταινίες και ειδικότερα σπανίζει η γυναικεία απόλαυση σε αυτό. Θα είναι ένα ερωτικό γράμμα της για τις ταινίες και το πως ωθούν την φαντασία, ενώ παράλληλα αποθεώσε τις υποκριτικές ικανότητες του Harry Styles και δήλωσε πως η ταινία θα είναι συνδυασμός των Inception, The Matrix και The Truman Show.
[embedded content]
Να θυμήσουμε πως το τελευταίο διάστημα μετά την τοποθέτηση της Olivia Wilde που αναφέρθηκε στην αποπομπή του Shia LaBeouf, για να προστατευτεί η παραγωγή αλλά και η πρωταγωνίστριας της ταινίας, έχουμε την απάντηση του δεύτερου.
Ας το πάρουμε από την αρχή. Η Wilde τοποθετήθηκε για το γεγονός πως έδιωξε τον LaBeouf και ανέφερε «Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εμπιστοσύνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε όλους να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Τελικά, η ευθύνη μου είναι στην παραγωγή και στο cast να τους προστατεύσω. Αυτή ήταν η δουλειά μου. Μετά από αυτό ήρθαν στο φως πολλά που με προβλημάτισαν πραγματικά, όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Βρίσκω τον ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss