“Ξανάνιωσε” ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τα ειδικά εφφέ στον “Ιρλανδό” του Netflix

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός  Ρόμπερτ  ντε Νίρο έδωσε ρεσιτάλ ευφυίας σχολιάζοντας τα ειδικά εφέ που χρησιμοποίησαν στην νέα δραματική ταινία   του Νetflix στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η  σειρά φέρει την υπογραφή  του Μάρτιν Σκορτσέζε  και  έχει τον τίτλο “ο Ιρλανδός”. Έχει θέμα την ζωή του διαβόητου εκτελεστή της αμερικάνικης μαφίας Frank Sheeran και  θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και την πλατφόρμα  του Νetflix τον Οκτώβριο.

Ο  Ντε Νίρο  χρειάστηκε να κάνει “ψηφιακό λίφτινγκ” προκειμένου να υποδυθεί τον ήρωα σε όλες τις δεκαετίες της ζωής του.”Είμαι«χαρούμενος» με το αποτέλεσμα” είπε  στην εκπομπή “, έτσι θα  μπορέσω να  παρατείνω την καριέρα μου για άλλα 30 χρόνια»!

Στον «Ιρλανδό» εμφανίζονται επίσης οι  Αλ Πατσίνο, Χάρβει Καιτέλ, Τζακ Χιούστον, Bobby Cannavale, Anna Paquin κ.α.  Το σενάριο της ταινίας  φέρει την υπογραφή του Steven Zaillian και  είναι βασισμένο στο βιογραφικό βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt  που εκδόθηκε το 2004.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss