The Rain: Το Netflix μας αποκαλύπτει την νεα, Post-Apocalyptic σειρά του… εκ Σκανδιναβίας (trailer)

Το τέλος του κόσμου (στήν τηλεόραση η τον κινηματογράφο), με όποια μορφή και αν έρθει (σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί), δεν αποτελεί “προνόμιο” της Αμερικής…. πλέον. Και σε αυτό “υπαίτιος”, δεν είναι άλλος απο το Netflix.

To Netflix, λοιπόν, βάζει σε ενέργεια το σχέδιο των 8 δισ. δολαρίων, για νέες σειρές και ταινίες και ανοίγει τα πλοκάμια του σε ολη την Ευρώπη (απόδειξη (ηδη) η πολύ καλή γερμανική σειρά μυστηρίου Dark).

Ο streaming κολοσσός πηγαίνει, Σκανδιναβία μεριά, συνεργάζεται με τούς Δανούς παραγωγούς Jannik Tai Mosholt (Borgen), Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo και μας παραδίδει μια post-apocalyptic σειρά με τον τίτλο The Rain.

Στο The Rain, όπου πρωταγωνιστούν οι: Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen και Lars Simonsen (The Bridge), ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε έχει τελειώσει.

Έξι χρόνια μετά από έναν βίαιο ιό που μεταφέρεται με τη βροχή και εξάλειψε σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, δύο αδέλφια αποφασίζουν να βγούν από την ασφάλεια του καταφυγιού τους για να βρουν τυχόν απομεινάρια ενός πολιτισμού που έχει εξαφανιστεί. Σύντομα θα ενταχθούν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί θα ξεκινήσουν μια εξόρμηση μέσα στην εγκαταλελειμμένη Σκανδιναβία, ψάχνοντας για κάθε σημάδι ζωής.

Απαλλαγμένοι από το παρελθόν τους και τους κοινωνικούς κανόνες, η ομάδα έχει την ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει. Στον αγώνα τους όμως για την επιβίωση, θα ανακαλύψουν ότι ακόμη και σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο εξακολουθεί να υπάρχει αγάπη, ζήλια, γήρανση και πολλά από τα προβλήματα που νόμιζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους με την εξαφάνιση του κόσμου που γνώριζαν κάποτε.

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο Netflix, την Άνοιξη του 2018.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss