Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: Δεν αμφιβάλλω ότι έκανε bullying στην Ηλιάνα

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το “GNTM”, το “My Style Rocks” και τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία δήλωσε άγνοια για τους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στον πρώτο κύκλο του “GNTM”.

Ραμόνα Βλαντή βιογραφικό! Η ηλικία, τα κιλά, οι σπουδές, η καταγωγή και το ύψος – freegossip.gr

«Γενικά η τηλεόραση είναι μια διπλωματία και μισή»

«Δεν αμφιβάλλω η Βίκυ Καγιά να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου» σχολίασε κατηγορηματικά η Ραμόνα Βλαντή. Ενώ η ίδια πρόσθεσε: «Γενικά η τηλεόραση είναι μια διπλωματία και μισή. Το ξέρουμε όλοι στον χώρο ότι δεν είναι όλα ροζ. Όλοι μας τα ξέρουμε, άσχετα που δεν μιλάει κανένας γι’ αυτό».

Η Ραμόνα Βλαντή «στολίζει» τους Έλληνες celebrities

«Η Χατζηπαντελή είναι ένα character που θέλει να είναι μοντέλο»

Για το ενδεχόμενο να δούμε φέτος τη Σοφία Χατζηπαντελή κριτή στο «My Style Rocks», η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε: «Ως τι θα πάει; Είναι ένα character που θέλει να είναι μοντέλο. Είναι αστείο. Στο “My Style Rocks” δεν έχει καμία δουλειά. Ας κάνουν το “RuPaul”, το drag show, κι ας την βάλουν εκεί πέρα».

Παράλληλα, η Ραμόνα Βλαντλη ξεκαθάρισε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει η ίδια στον επόμενο κύκλο του show και πως προτιμά για την παρουσίαση την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss