Ράντονιτς: “Να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν θα παίξει ο Γουόλτερς”

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/10, 21:00) για την 1η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο κόουτς των “πρασίνων” είπε ότι ο Νέιτ Γουόλτερς δεν θα παίξει ούτε στο αυριανό ματς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε:Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, την φιναλίστ της περσινής σεζόν, στο πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση. Έχει διατηρήσει αρκετούς παίκτες από την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά προσέθεσε και κάποιους ακόμη. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι λογικό καθώς η πλειοψηφία των παικτών γνωρίζονται μεταξύ τους ενώ και ο καινούργιος τους προπονητής προέρχεται μέσα από τον οργανισμό.

Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Γουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις”.

Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε ότι: “Για να περιορίσεις μια ομάδα όπως είναι η Ρεάλ θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να παίξεις καλή transition άμυνα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Διαθέτουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο, παίζουν πολύ γρήγορα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Για να μείνεις στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ πρέπει να είσαι καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Επιθετικά σαφώς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το τελευταίο ματς και αμυντικά να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας”.

Τέλος, ερωτηθείς αναφορικά με το πόσο ευχαριστημένος είναι από την αμυντική κατάσταση της ομάδας του στα φιλικά, σημείωσε πως:Όπως είπα και νωρίτερα έχουμε κάποιους νέους παίκτες που έκαναν μόλις πέντε προπονήσεις μαζί μας, ενώ και ένας πολύ σημαντικός για εμάς αθλητής, ο Γουόλτερς είναι εκτός.

Ελπίζω σύντομα να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς ώστε να βελτιωθούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σε αυτό το επίπεδο δεν αρκεί να είσαι καλός μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss