Ράντονιτς: “Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι”

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τον νέο Παναθηναϊκό και για το ελληνικό Super Cup στο πλαίσιο της Media Day της EuroLeague.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε θα είμαστε έτοιμοι. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας”.

Για το Super Cup και την πιθανή κόντρα με τον Ολυμπιακό ανέφερε: “Οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στην προπόνηση και στο τουρνουά”.

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: “Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για τη EuroLeague, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί στις φανέλες της σεζόν 2022-23

Παναθηναϊκός: Οι φωτογραφίες από τη Media Day της EuroLeague (gallery)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss