Ράπισμα Μενέντεζ σε Ερντογάν: «Να λογοδοτήσει στη διεθνή κοινότητα»

Δριμύ «κατηγορώ» του γερουσιαστή Μενέντεζ εναντίον Ερντογάν από το βήμα της Γερουσίας: «Μην διστάσετε να κάνετε την Τουρκία να λογοδοτήσει για την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου»

Κάλεσμα στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και στην διεθνή κοινότητα για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων που θα διασφαλίσουν ότι ο πρόεδρος Ερντογάν θα λογοδοτήσει για τη συνεχόμενη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απηύθυνε ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ από το βήμα της Γερουσίας. Ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας καταδίκασε με τον πιο επίσημο τρόπο τις πρόσφατες απειλές που διατύπωσε ο Τούρκος πρόεδρος εναντίον της Αθήνας.
«Πριν από λίγες ημέρες, μπροστά από ένα δημαρχείο στην βόρεια Τουρκία, ο πρόεδρος Ερντογάν απείλησε με πυραυλική επίθεση την Αθήνα. “Η Ελλάδα φοβάται τους πυραύλους μας”, είπε. “Λένε ότι ο πύραυλος Typhoon θα χτυπήσει την Αθήνα”. Και μετά απευθύνθηκε ευθέως στον ελληνικό λαό και είπε: “Θα συμβεί αυτό… εκτός αν ηρεμήσετε”.Μιλάμε για ένα μέλος του ΝΑΤΟ που απειλεί ευθέως να στοχεύσει την Αθήνα, μια πόλη τριών εκατομμυρίων αμάχων. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη μια σκόπιμη επίθεση εναντίον αμάχων είναι έγκλημα πολέμου. Και έτσι, κύριε πρόεδρε, έρχομαι σήμερα στο βήμα της Γερουσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss