Ready Player One: “Είσαι έτοιμος …να πατήσεις Enter?” (official trailer)

O Steven Spielberg, πέρασε όλη την προηγούμενη δεκαετεία, σκηνοθετώντας “οικογενειακές” περιπέτειες (Tintin, The BFG) η ιστορικές και δραματικές ταινίες, όπως τα Bridge of Spies, War Horse και Lincoln αλλά και το πολυαναμενόμενο The Post, που έρχεται στίς 11/1/2018.

Θα πρέπει να γυρίσουμε το “κινηματογραφικό” χρόνο, πίσω στο μακρινό 2005, για να βρούμε την ταινία War of the Worlds, ενα καθαρόαιμο sci-fi blockbuster, με την υπογραφή του μεγάλου σκηνοθέτη. Όλοι οι φαν (μαζί και εμείς), του E.T., Jurassic Park, Minority Report και του AI Aritical Intelligence, περιμέναμε καρτερικά για την επιστροφή του στο είδος.

Κάτι που (πλέον) γίνεται πραγματικότητα, με το νεο του και πολυαναμενόμενο Ready Player One, το καλοκαίρι του 2018.

Βασισμένο στην ομώνυμη δυστοπική νουβέλα του Ernest Cline, η ταινία μας πηγαίνει στο (οχι και τόσο μακρινό) 2045, σε ενα κόσμο πληγωμένο απο την ενεργειακή κρίση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ο πληθυσμός απελπισμένος (πλέον) στρέφεται στην εικονική πραγματικότητα, σε ενα πρόγραμμα γνωστό και ως The OASIS, για να ξεφύγει από τον φθίνον κόσμο. Ο δημιουργός του προσομοιωτή έχει κρύψει πολλά απο τα λεγόμενα easter eggs, μέσα στον κόσμο του OASIS, υποσχόμενος, πολλά πλούτη σε όποιον τα βρεί όλα. Εκεί συναντάμε τον έφηβο Wade Watts (Tye Sheridan), ο οποίος αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων. Το κυνήγι, όμως, για αυτά ακριβώς τα πλούτη, διακόπτεται όταν μια νέα εταιρεία επιδιώκει να τερματίσει το OASIS.

Στο Ready Player One, πρωταγωνιστεί ενα πολύ καλό επιτελείο ηθοποιών, όπως οι: Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Mark Rylance, Simon Pegg και T. J. Miller. Το φίλμ σηματοδοτεί την 17η συνεργασία του Spielberg, με τον διευθυντή φωτογραφίας  Janusz Kamiński.

Η ταινία Ready Player One θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2018, και σε 3D από την Tanweer. Μέχρι τότε όμως δείτε το εντυπωσιακό official trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss