Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε 16χρονο Βραζιλιάνο με 80 εκατ. ευρώ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο 16χρονος Έντρικ Φελίπε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Εντρικ Φελίπε, κερδίζοντας την «κούρσα» για τα δικαιώματα του από Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Μαδρίτης «AS».

Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάποιοι μιλούν μάλιστα ακόμη και για τον νέο Πελέ (!), και η διάσημη ισπανική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την οικογένεια του για να εξασφαλίσει από τώρα τα δικαιώματα του.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η «βασίλισσα» ολοκήρωσε τις επαφές για να κλείσει από τώρα τον νεαρό άσο, έχοντας το αβαντάζ πως το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Εντρικ, είναι το ίδιο που εκπροσωπεί και τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ η οικογένεια του Εντρικ πείστηκε από τους μάνατζερ να προτιμήσει τη Ρεάλ, η οποία συμφώνησε να δαπανήσει τα 60 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Επίσης η «βασίλισσα» ανέλαβε να πληρώσει τους φόρους της μεταγραφής, αλλά και την αμοιβή των μάνατζερ, ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής περίπου στα 80 εκατ. ευρώ!

Τεράστιο ποσό για έναν έφηβο, αλλά το ταλέντο του είναι μοναδικό και ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, έδωσε εντολή να κλείσει η μεταγραφή, ανεξαρτήτως κόστους. Το επόμενο διάστημα ο Εντρικ και η οικογένεια του θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για τις υπογραφές των συμβολαίων.

Να σημειωθεί πως ο 16χρονος άσος θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ το 2024, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν πρώτα δεν κλείσει τα 18 του χρόνια, άρα θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στην Παλμέιρας ως δανεικός από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss