Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Με το 1.75 στο πρώτο clasico της σεζόν

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τελικό του Supercopa ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Μετά το EuroBasket έχουμε αρχίσει πλέον να μπαίνουμε σε ρυθμούς συλλογικών διοργανώσεων. Απόψε, στη Σεβίλλη διεξάγεται ο τελικός του Supercopa ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα (19:30 Cosmote Sport 8HD).

Το Σάββατο, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ, συνέτριψε στον ημιτελικό την Μπέτις με 100-69. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τσους Ματέο ήταν ο νεοαποκτηθείς Τζανάν Μούσα με 21 πόντους. Πιο χαμηλά έμειναν τα έτερα νέα αποκτήματα, ο Μάριο Χεζόνια (επτά πόντοι) και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (πέντε πόντοι). Από τους “παλιούς” ξεχώρισε ο Γκάμπριελ Ντεκ με 17, ενώ ξαιρετικός ήταν φυσικά και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι, ο οποίος άγγιξε το double-double με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Εύκολο έργο στον ημιτελικό είχε και η Μπαρτσελόνα, η οποία με επί μέρους σκορ 52-28 στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε 91-74 την Μπανταλόνα. Τη διαφορά για το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε ο Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους με 7/10 τρίποντα! Διψήφιοι ήταν επίσης οι Σανλί (12 πόντους) και Γιοκουμπάιτις (11 πόντοι). Σε ό,τι αφορά στους νεοαποκτηθέντες παίκτες των Καταλανών, επτά πόντους σημείωσε ο Σατοράνσκι, από έξι οι Κάλινιτς και Τόμπϊ, ενώ άποντος έμεινε ο Βέσελι.

Σημειώνεται, ότι από την Μπαρτσελόνα είναι εκτός ο Νίκολα Μίροτιτς, ενώ για τη Ρεάλ δεν είναι διαθέσιμοι οι Αμπάλδε, Ράντολφ και Γουίλιαμς Γκος.

Την περσινή σεζόν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν συνολικά 11 φορές! Οι “μπλαουγκράνα” χαμογέλασαν έξι φορές, ενώ πέντε παιχνίδια κατέληξαν στην πλευρά των Μαδριλένων. Οι τελευταίες εντυπώσεις πάντως ήταν υπέρ της Ρεάλ, η οποία κέρδισε την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final-4 της EuroLeague και κατέκτησε τους τελικούς της ACB με 3-1 σκορ.

Σε επίπεδο Supercopa, η Ρεάλ μετράει τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πέρυσι, οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 88-83.

Ο φετινός τελικός είναι το πρώτο clasico από τα πολλά που θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν σε EuroLeague και πρωτάθλημα Ισπανίας. Το συγκεκριμένο ματς είναι κακά τα ψέματα το λιγότερο σημαντικό, από αυτά που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο μεγάλοι του ισπανικού μπάσκετ. Δεν υπάρχει λοιπόν ιδιαίτερη πίεση και δεν αποκλείεται να ανοίξει ο ρυθμός και το σκορ, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν, όπου το σύνολο των πόντων ξεπέρασε τους 170. Στο 1.75 το Over 160,5, στη λογική ότι ο νικητής θα κριθεί πάνω από τους 80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Over 160,5 (απόδοση 1.75), 19:30

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss