Realme 9 (4G) Review

Δεν έχει περάσει πολλής καιρός από την τελευταία φορά που πιάσαμε ένα κινητό Realme στα χέρια μας, όμως το Realme 9 δε μπορούσε να περιμένει.

Πρόκειται για μια συσκευή της σειράς 9 η οποία έρχεται με συνδεσιμότητα 4G, εκεί που το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του προτιμάει το 5G, κάτι που επιτρέπει στην παρούσα συσκευή να χωρέσει λίγα περισσότερα στο σασί του σε λίγο καλύτερη τιμή.
Γνωρίζοντας πως η Realme δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στην entry και mid-range κατηγορία, έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε πώς τα πηγαίνει η συγκεκριμένη συσκευή, η οποία απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν 5G κι άνετα θα το αντάλλαζαν για καλύτερα χαρακτηριστικά συνολικά. Έχοντας αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια κατά νου, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το νέο Realme 9.
Αρχικά, εξαίσιο σχεδιασμό. Χωρίς υπερβολές και ιδιοτροπίες, το Realme 9 έχει πεντακάθαρη πλάτη στην οποία θα βρούμε μονάχα ένα διακριτικό λογότυπο στην κάτω αριστερή γωνία και το εξόγκωμα της κάμερας στην επάνω αριστερή, ένα διάφανο στρογγυλεμένο τετράγωνο από διάφανο γυαλί πάνω στη χρωματιστή πλάτη.
Το κινητό έρχεται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και κίτρινο. Το κίτρινο είναι με διαφορά το πιο ενδιαφέρον χρώμα, καθώς δεν είναι πολύ έντονο και το υλικό της συσκευής (πλαστικό) του δίνει ωραία όψη, όχι πολύ γυαλιστερή αλλά ούτε και ματ.
Με διαστάσεις 160.2×73.3×7.99mm και βάρος μόλις 178g παρά τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss