realme: Black Friday με εξαιρετικές συσκευές, σε εξαιρετικές τιμές

Με την Black Friday στον ορίζοντα, οι προσφορές ξεκινούν και η realme κάνει την αρχή με τρία από τα δημοφιλέστερά της smartphones.

Γνωστή για τις ανταγωνιστικές τιμές της σε σχέση με την ποιότητα των συσκευών της, η realme πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με αφορμή την Black Friday, οπότε ας δούμε αναλυτικά τις προτάσεις.

realme 6s: Μέγιστη απόδοση. Επαγγελματική οθόνη

Την αρχή κάνει το realme 6s, ένα εντυπωσιακό smartphone με οθόνη 6.5” και μια διακριτική selfie camera 16MP στην αριστερή γωνία. Με εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ανάλυση 2400×1080, θα προσφέρει εξαιρετικά ομαλή εμπειρία τόσο κατά την απλή πλοήγηση όσο και κατά το παιχνίδι. Η οθόνη καταλαμβάνει πάνω από το 90% του σώματος, δίνοντας άπλετο χώρο για παρακολούθηση βίντεο ή οτιδήποτε άλλο, ενώ η μικρή selfie camera δεν μπαίνει εμπόδιο στην διασκέδαση.

Στο πίσω μέρος εντοπίζεται η τετραπλή κάμερά του, ανάλυσης 48MP, που διαθέτει ένα φακό για κάθε περίσταση είτε πρόκειται για πορτρέτα είτε για φωτογράφιση τοπίων. Ο σχεδιασμός του το κάνει μια ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς η περίτεχνη πλάτη κάνει το φως να εμφανίζεται σαν ακτίνες επάνω της ενώ δεν το αντανακλά. Με τέτοιεες λεπτές πινελιές, το design μαγνητίζει τα βλέμματα δίχως να γίνεται υπερβολικό.

Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, που πλαισιώνεται από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, το realme 6s είναι σε θέση να παρέχει μεγάλες ταχύτητες σε πληθώρα εφαρμογών δίχως κολλήματα, ενώ για τους gamers, η απόδοση στα δημοφιλέστερα παιχνίδια θα είναι εντυπωσιακή. Η ταχύτητα αυτή είναι εμφανής και κατά το ξεκλείδωμα, καθώς ο πλαϊνός αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος απαιτεί μόλις 0.29 δευτερόλεπτα για να ανιχνεύσει το αποτύπωμα και να ξεκλειδώσει τη συσκευή!

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η μπαταρία των 4300mAh που αντέχει πολύ, όμως αν γίνεται εντατική χρήση και φτάσει στα όριά της, τότε η λειτουργία Fast Charging είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Χρησιμοποιώντας 30W Flash Charge, μέσα σε λιγότερο από μια ώρα το realme 6s θα είναι πλήρως φορτισμένο και έτοιμο για περαιτέρω χρήση.

Με αρχική τιμή 239€, για τη διάρκεια της προσφοράς θα προσφέρεται στα 169€. Η προσφορά είναι ήδη σε ισχύ και θα διαρκέσει για όλο τον Νοέμβριο.

realme 6i: Απελευθέρωσε τη δύναμη

Συνεχίζοντας, μια από τις εντυπωσιακότερες συσκευές στην κατηγορία της θα είναι μέρος των προσφορών. Ο λόγος για το realme 6i, μια συσκευή με οθόνη 6.5” και το μικρό “teardrop” στην κορυφή της που φιλοξενεί την selfie camera ανάλυσης 16MP. Ενισχυμένη με Gorilla Glass 3 ώστε οι ανησυχίες περί φθοράς από καθημερινή χρήση να εξαλειφθούν, η οθόνη προσφέρει ανάλυση HD+, βρίσκοντας την ισορροπία μεταξύ ευκρίνειας και κατανάλωσης ενέργειας.

Στην πλάτη του, βρίσκεται μια τετραπλή κάμερα 48MP που αποτυπώνει με ευκρίνεια τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αποδίδοντας εξαιρετικά είτε πρόκειται για απλές καθημερινές λήψεις είτε για μακροφωτογραφία. Οι τέσσερις αισθητήρες που διαθέτει εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, όπως ο υπερευρυγώνιος φακός 119 μοιρών που μπορεί να χωρέσει πάρα πολλά σε ένα κάδρο, κάνοντάς τον ιδανικό για φωτογράφιση τοπίων, κτιρίων και οτιδήποτε έχει έκταση.

Βέβαια, όλα αυτά απαιτούν ισχυρές υποδομές και το realme 6i χρησιμοποιεί τον MediaTek Helio G80 για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χρήστη. Εξοπλισμένος με οκτώ πυρήνες, μπορεί να διαχειρίζεται παράλληλα πολλαπλές εφαρμογές, να εξομαλοποιεί την εμπειρία πλοήγησης και να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε games. Συνδυαστικά με τα 4GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, οι χρήστες θα απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών, παιχνιδιών και φωτογραφιών δίχως περιορισμούς σε απόδοση ή διαθέσιμο χώρο για την αποθήκευσή τους.

Ολοκληρώνοντας το «πακέτο», η μπαταρία 5000mAh μπορεί να προσφέρει έως και 39 ημέρες σε standby, οπότε όπως είναι κατανοητό, μπορεί να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω στις καθημερινές ανάγκες ενός χρήστη. Για όποιον χρειάζεται τη συσκευή σε διαρκή λειτουργία μέσα στην ημέρα και ανησυχεί για τις επιδόσεις της μπαταρίας, τότε η ταχεία φόρτιση που διαθέτει η συσκευή είναι εξαιρετικά νέα. Υποστηρίζοντας fast charging 18W, μπορεί να προσφέρει μερικές ακόμη ώρες χρήσης με λίγα λεπτά φόρτισης.

Με αρχική τιμή 219€, για τη διάρκεια της προσφοράς θα προσφέρεται στα 149€. Η προσφορά θα διαρκέσει για όλο τον Νοέμβριο.

realme 6: 64MP επαγγελματική κάμερα. 90Hz επαγγελματική οθόνη

Από τους ηγέτες της κατηγορίας του, το realme 6 προσφέρει ακόμη περισσότερα σε κάθε τομέα. Με οθόνη 6.5” ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η συνολική εμπειρία του χρήστη αναβαθμίζεται τόσο σε επίπεδο καθημερινής χρήσης όσο και στην περίπτωση παρακολούθησης βίντεο ή gaming. Με 90.5% λόγο οθόνης προς σώμα, τα bezels παραμένουν στο ελάχιστο και η απόλαυση στο μέγιστο.

Η τετραπλή κάμερα αναβαθμίζεται στα 64MP, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διατηρώντας υψηλά τα στάνταρ σε ιδανικές συνθήκες. Με αισθητήρα Samsung, φακούς σχεδιασμένους για σκοτεινές λήψεις και ενσωματωμένο σταθεροποιητή εικόνας κατά την καταγραφή βίντεο, η φωτογραφία και η βιντεοσκόπηση γίνεται απόλαυση ανεξάρτητα από την ώρα της μέρας ή τις συνθήκες. Μάλιστα, η διαθέσιμη μνήμη αποθήκευσης αγγίζει τα 128GB, δίνοντας άπλετο χώρο για αποθήκευση υλικού.
 

Ο επεξεργαστής MediaTek Helio G90T λαμβάνει τα μέγιστα από τα 8GB RAM που τον συνοδεύουν κι έτσι μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια δίχως προβλήματα όπως και να διαχειριστεί πολλές ή απαιτητικές εφαρμογές, παράλληλα.

Επιπλέον, τα 4300mAh της μπαταρίας θα καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες ενός χρήστη όμως το fast charge κάνει ξανά τη διαφορά. Για όποιον θέλει τα μέγιστα δίχως διακοπή, το Flash Charge 30W που υποστηρίζεται από τη συσκευή εγγυάται πως η μπαταρία κάνει τα… 0-100 σε μόλις 55 λεπτά, εξασφαλίζοντας πως ο χρήστης θα έχει ξανά ένα πλήρες φορτισμένο κινητό στα χέρια του σε χρόνο ρεκόρ.

Με αρχική τιμή 299€, για τη διάρκεια της προσφοράς θα προσφέρεται στα 199€. Η προσφορά θα διαρκέσει για όλο τον Νοέμβριο.

Οι προσφορές θα ισχύσουν για όλο τον Νοέμβριο και μπορείτε να τις βρείτε online στις σελίδες των Germanos, Cosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt καθώς και στα καταστήματα Cosmote και Κωτσόβολος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss