Recon – Wagoneer S: το ηλεκτρικό μέλλον της Jeep – FleetNews

Jeep Recon

Δύο ακόμα αμιγώς ηλεκτρικά SUV σχεδιάζει να προσφέρει η Jeep, τα Recon και Wagoneer S, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Β. Αμερική και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Η Jeep ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ένα αναλυτικό πλάνο για τη νέα γενιά αμιγώς ηλεκτρικών της οχημάτων 4xe, ως μέρος της στρατηγικής της να καταστεί η κορυφαία εξηλεκτρισμένη μάρκα SUV στον κόσμο. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τέσσερα αμιγώς ηλεκτρικά SUV για τις αγορές της Ευρώπης και της Β. Αμερικής, μέχρι το τέλος του 2025. Σύμφωνα με τη στρατηγική της Jeep που βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι το 2030, το 50% των πωλήσεων της μάρκας στις ΗΠΑ και το 100% των πωλήσεων στην Ευρώπη θα αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υποστηρίζοντας απόλυτα τους στόχους ουδετερότητας άνθρακα που τέθηκαν από τον Όμιλο Stellantis στο πλαίσιο του σχεδίου Dare Forward 2030.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Jeep επιβεβαίωσε ότι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ αποκάλυψε και τις πρώτες πληροφορίες δύο αμιγώς ηλεκτρικών SUV, των Jeep Recon και Wagoneer S, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Β. Αμερική και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Το νέο Jeep Recon
Το Recon σχεδιάστηκε εξαρχής ώστε να είναι ένα 100% Jeep 4×4 και παράλληλα ένα 100% όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Το συγκεκριμένο SUV θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτρικό (BEV) και θα είναι ιδανικό για εκτός δρόμου εξερευνήσεις χάρη στα:

Selec-Terrain: ενεργό σύστημ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss