Renders και προδιαγραφές του Moto E7 διαρρέουν στο διαδίκτυο: κύρια κάμερα 48MP και μπαταρία 4.000 mAh

Εμφανίστηκαν τα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας Moto E7 της Motorola, με λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση του επερχόμενου τηλεφώνου. Το Android Central αναφέρει μια νέα διαρροή, η οποία μας δίνει πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση της συσκευής, καθώς και ορισμένες από τις προδιαγραφές της. Το Moto E7 αναφέρεται ότι διαθέτει οθόνη HD + 6,5 ιντσών, ρύθμιση διπλής κάμερας και μεγάλη μπαταρία 4.000 mAh.

Συνολικά, το τηλέφωνο μοιάζει αρκετά με το Moto E7 Plus που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. Στο μπροστινό μέρος, η εγκοπή τύπου waterdrop του Moto E7 διαθέτει κάμερα selfie 5MP. Η οθόνη περιβάλλεται από λεπτές στεφάνες και ελαφρώς μεγαλύτερο πηγούνι στο κάτω μέρος. Η ίδια η οθόνη έχει διαγώνιο 6,5 ιντσών με ανάλυση HD +.

Γυρίζοντας το τηλέφωνο, βλέπουμε το σύστημα διπλής κάμερας: έναν κύριο αισθητήρα 48MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Το τηλέφωνο αναμένεται να διατίθεται σε μπλε ή γκρι χρώματα. Επίσης διαθέτει μπαταρία 4,000 mAh, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για να τροφοδοτεί τη συσκευή για τουλάχιστον μία ή δύο ημέρες μέτριας χρήσης. Δυστυχώς, ο Yadav δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή του Moto E7 και δεν έχει πει τίποτα για επιλογές αποθήκευσης ή RAM. Επιπλέον, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με το Android 10, αντί για το Android 11, από το κουτί.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Moto E7, αναμένεται να είναι λίγο πριν από το τέλος του 2020.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss