Ρένια Λουϊζίδου για Φιλιππίδη: «Ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός»

Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το παιδί της και τις σπουδές του, την καριέρα της, το ελληνικό #metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους «Απαράδεκτους».

«Ο γιος μου δεν έχει δει “Απαράδεκτους”»

Αρχικά, η σπουδαία ηθοποιός είπε: «Το παιδί μου είναι 21 ετών και σπουδάζει ΜΜΕ. Είναι οργισμένο νιάτο. Σε συζητήσεις εξαντλείται και όχι σε πράξεις».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο γιος μου δεν έχει δει “Απαράδεκτους”. Στους “Απαράδεκτους” ήμουν μικρή και καινούργια και μετά βίας καταλάβαινα τι συμβαίνει. Στους “Παντρεμένους έχουν ψυχή” είχα μεγαλύτερη επίγνωση του τι γίνεται».

«Μερικές φορές λέω δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος να το δεις, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό»

Αμέσως μετά, αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo με αφορμή τον ορυμαγδό καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός είπε: «Είναι πολύ σοκαριστικό. Μερικές φορές λέω δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος να το δεις, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. Βεβαίως υπήρχαν ψίθυροι, αλλά κανένα γεγονός χειροπιαστό».

«Ψίθυροι για συμπεριφορές, όχι για γεγονότα και όχι για τέτοιες ακρότητες»

Και εξήγησε: «Ψίθυροι για συμπεριφορές, όχι για γεγονότα και όχι για τέτοιες ακρότητες. Το μέγεθος, ας πούμε, δε νομίζω ότι κανένας μας το είχε φανταστεί. Θλίψη και λύπη πολλή που ήρθαν σε αυτό το σημείο τα πράγματα».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στα πρώτα μας χρόνια, έχουμε δουλέψει αρκετά, στα νιάτα μας»

Τέλος, η Ρένια Λουϊζίδου ανέφερε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στα πρώτα μας χρόνια, έχουμε δουλέψει αρκετά, στα νιάτα μας. Ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός. Όχι αυτό που κατέληξε να διαχειριζόμαστε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss