Ρένος Ρώτας για #metoo: «Είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη»

Ο Ρένος Ρώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Μπέττυ Μαγγίρα για τις συνεργασίες του με τον Δημήτρη Λιγνάδη που μετάνιωσε, τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στον χώρο, τα «έξαλλα» μηνύματα που λαμβάνει στα social media κ.ά.

«Δέχομαι διάφορα “έξαλλα” μηνύματα από κοπέλες, και όχι μόνο, αλλά αυτό δε με ενοχλεί»

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Είμαι ρομαντικός και με εξιτάρει αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να τον ενισχύσω ακόμα περισσότερο… Δέχομαι διάφορα “έξαλλα” μηνύματα από κοπέλες, και όχι μόνο, αλλά αυτό δε με ενοχλεί, δεν καταργεί τον δικό μου ρομαντισμό».

«Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν»

Στη συνέχεια, ο Ρένος Ρώτας πρόσθεσε: «Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν. Εγώ έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση. Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Για να φλερτάρω πρέπει να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Πλέον είναι δύσκολο, αμήχανο».

«Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo»

Στη συνέχεια, ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo λέγοντας: «Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo. Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος, αλλά με σκοπό να καθαρίσει».

«Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια, αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ρένος Ρώτας: «Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια, αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν πως μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές».

«Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο»

Παράλληλα, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη που εκτός από καθηγητής του υπήρξε και συνεργάτης του. Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε: «Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα – ίσα νιώθω αφελής, γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss