Reolink Go PT Plus και Reolink Solar Panel Review: Παρακολούθηση με τη βοήθεια του 4G

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αξιοποιήσουν την αποτρεπτική δύναμη της εικόνας, είτε για να αποθαρρύνουν κάποια ληστεία ή παραβίαση του χώρου τους είτε για να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό των δραστών κατά τη διάρκεια των εγκληματολογικών ερευνών.

Κάποιες φορές ωστόσο, υπάρχει ανάγκη παρακολούθησης μίας τοποθεσίας, που είτε είναι μεγάλη σε έκταση είτε είναι απομακρυσμένη, όπως είναι η εξοχική κατοικία, ένα σκάφος, μία μεγάλη αποθήκη, ένας απομακρυσμένος χώρος πάρκινγκ, ο χώρος μίας κατασκευαστικής εταιρείας, μία οικοδομή κ.ά. Και αυτό πολύ συχνά αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, καθώς ενδέχεται να μην υπάρχει διαθέσιμο κάποιο ασύρματο δίκτυο WiFi για την σύνδεση της δικτυακής κάμερας επιτήρησης/παρακολούθησης. Πλέον ωστόσο, υπάρχουν διάφορες κάμερες παρακολούθησης που ενσωματώνουν δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης μέσω του δικτύου τηλεφωνικής επικοινωνίας (4G/ LTE) και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο είναι η Reolink, που έχει κυκλοφορήσει πολλά μοντέλα, σε διαφορετικά επίπεδα τιμής.
Στο παρελθόν, για τους περισσότερους ανθρώπους, οι κάμερες ασφαλείας δεν ήταν προσιτές, ούτε πρακτικές. Καταρχήν δεν ήταν δυνατόν να παρακολουθήσετε εικόνα από την… οικεία οθόνη του κινητού σας. Παλαιότερα, χρειάζονταν αποκλειστικές οθόνες παρακολούθησης που καταλάμβαναν αρκετό χώρο ενώ στην περίπτωση που ήταν απαραίτητο να γίνονται εγγραφές βίντεο, έπρεπε να έχετε κάποια ειδική συσκευή εγγραφής (π.χ. DVR) στον χώρο. Τα πράγματα ήταν αρκετά πολύπλοκα και η όλη διαδικασία αρκετά δαπανηρή και άβολη. Σή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss