Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τα δραματικά λεπτά στην Ορεστιάδα – Έτσι ξεψύχησε ο χορευτής στα Φανούρεια

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, βρισκόταν στην εκδήλωση και μίλησε στο Newsbomb.gr για το τραγικό συμβάν με θύμα τον 63χρονο άνδρα

Η γιορτή των Φανουρείων στην Οινόη Ορεστιάδας κατέληξε σε τραγωδία καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χορευτής έχασε τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», 63χρονος χορευτής που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, βρισκόταν στην εκδήλωση και μίλησε στο Newsbomb.gr για το τραγικό συμβάν με θύμα τον 63χρονο άνδρα.
«Ήμουν στην εκδήλωση και είδα τι συνέβη με τον χορευτή. Το χορευτικό που συμμετείχε ο 63χρονος χόρεψε 4 χορούς, περίπου 20 λεπτά, και μόλις τελείωσαν ο άνδρας δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις του. Στην εκδήλωση βρισκόταν ένας γιατρός και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει δίνοντας τις πρώτες βοήθειες ώστε να σωθεί ο άνδρας. Εκεί ήταν και ένας νοσηλευτής και εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού, ενώ άμεσα ήρθε και το ΕΚΑΒ. Αν και ο χορευτής βρήκε για λίγο τις αισθήσεις του, τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Απ’ ό,τι μάθαμε από τους συγγενείς είχε ιστορικό καρδιάς».

[embedded content]

Να αναφέρουμε ότι δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss