Resident Evil CG anime σειρά έρχεται στο Netflix το 2021

Η Claire και ο Leon θα έρθουν αντιμέτωποι με μυστηριώδεις εχθρούς που πιθανότατα περιλαμβάνουν και ζόμπι.

Η νέα CG anime σειρά του Netflix ονομάζεται Resident Evil Infinite Darkness και όπως ανακοινώθηκε στο φετινό Tokyo Games Show, θα τη δούμε στις οθόνες μας το 2021. Ο Hiroyuki Kobayashi που ανακοίνωσε τη σειρά κατά τη διάρκεια του livestream της Capcom, είπε πως η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τους πασίγνωστους χαρακτήρες Claire & Leon, αν και οι εχθροί, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν και ζόμπι, για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το teaser trailer που κυκλοφόρησε μας δείχνει την Claire να βρίσκεται σε έναν σκοτεινό και τρομακτικό χώρο που μάλλον εμπλέκεται και κάποιου είδους χημική ουσία ενώ ο Leon φαίνεται να διασώζει έναν άγνωστο άντρα.

Παραγωγός αλλά και επιβλέπων της σειράς θα είναι ο Hiroyuki ενώ συμπαραγωγός θα είναι και το studio TMS Entertainment. Την ανάπτυξη του anime θα αναλάβει το studio Quebico, με τον CEO της εταιρίας Kei Miyamoto να έχει ήδη συμμετοχή στην ταινία Resident Evil: Vendetta που κυκλοφόρησε το 2017. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πάντως, πως το Infinite Darkness δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά Resident Evil που είχε ανακοινώσε το Netflix τον περασμένο Αύγουστο.

Η anime σειρά σαφώς πρόκειται για μέρος της εκστρατείας της Capcom για την έγκαιρη ενίσχυση του Resident Evil franchise για την 25η επέτειό του. Την ίδια στιγμή όμως, αντικατοπτρίζει την συνεχιζόμενη αγάπη που δείχνει το Netflix για σειρές που βασίζονται σε παιχνίδια. Ο γίγαντας του streaming ελπίζει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες στην πλατφόρμα, φέρνοντας σειρές με πρωταγωνιστές διάσημους και θρυλικούς χαρακτήρες παιχνιδιών.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss