Resident Evil:Πούλησε πάνω από 100 εκ. αντίτυπα

Η εταιρεία Capcom προέβει σε ανακοίνωση για τα παιχνίδια survival horror. Ο γνωστός developer έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά των παιχνιδιών της σειράς Resident Evil.

Ο αριθμός ορόσημο ήρθε 24 χρόνια μετά το λανσάρισμα του franchise. Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις πωλήσεις κάθε τίτλου ξεχωριστά. Ωστόσο ανέφερε ότι το Resident Evil 7 πούλησε περίπου 7,5 εκατομμύρια μονάδες.

Επίσης το remake του Resident Evil 3 πούλησε περίπου 2 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πέντε πρώτες ημέρες από την διάθεση του.

Ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία της, σύμφωνα με την ίδια την Capcom, είναι η διατήρηση ενός «συνεπές προγράμματος» για νέα παιχνίδια. Η εταιρεία επίσης κατάφερε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο στους περισσότερους τίτλους της σειράς, η οποία δεν έμεινε σε αδράνεια και βρίσκεται στο προσκήνιο από το λανσάρισμα του πρώτου παιχνιδιού. Από ότι φαίνεται, η Capcom δεν πρόκειται να αλλάξει στρατηγική σύντομα. Εκτός από τα πρόσφατα Resident Evil 3 και Resistance, η εταιρεία ετοιμάζει και το Resident Evil: Village για το PlayStation 5 (2021).

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss