Reverse french mani: 10 nail art με την πιο fresh εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Αν βαρέθηκες το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη γραμμή στην άκρη του νυχιού, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το reverse french mani.

Το γαλλικό μανικιούρ θεωρείται η επιτομή της κομψότητας από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε. Η αλήθεια είναι, όμως, πως είχε μπει για λίγα χρόνια στην αφάνεια και πέρσι έκανε δειλά-δειλά την επανεμφάνισή του. Φέτος, μάλιστα, είναι super hot τάση στην πιο updated εκδοχή του με χρωματιστή γραμμή, αντί για την κλασική λευκή.

Αν, ωστόσο, εσύ βαριέσαι εύκολα, αλλά σου αρέσει το γαλλικό μανικιούρ και ψάχνεις μια πιο ανανεωμένη εκδοχή του, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Αυτό που ψάχνεις λέγεται… reverse french mani και είναι το ανάποδο γαλλικό nail art.
Summer pop: Το nail art trend που θα λατρέψεις αν αγαπάς τα έντονα χρώματα
Ιδέες για reverse french mani
«Όλα τα fluo είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν. Δηλαδή, neon φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε θα πρωταγωνιστήσουν στα μανικιούρ. Πολύ hot είναι, επίσης, αυτές οι αποχρώσεις στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή», είχε πει στο Queen.gr πριν λίγο καιρό η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου.

Φαντάσου, λοιπόν, τις fluo αποχρώσεις και τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού στο reverse french mani. Όσο για την απόχρωση του νυχιού; Εκεί μπορείς να «παίξεις» αναλόγως τη διάθεσή σου. Μπορείς να κάνεις nude ή γαλακτερή βάση, να δημιουργήσεις color blocking με τη γραμμή, ή να δοκιμάσεις και διαφορετικά χρώματα βερνικιού στην ανάποδη γραμμή σε κάθε νύχι.
Για περισσότερη έμπνευση και ιδέες check την gallery με 10 reverse french nail art που βρήκα για εσένα και ζήτα από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού να σου κάνει κάποιο από αυτά.

Πώς θα κάνεις μόνη σου reverse french mani
Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να κάνεις μόνη σου reverse french mani, αλλά δεν είναι! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα δύο βερνίκια που θέλεις να χρησιμοποι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss