Rihanna: Και επίσημα… δισεκατομμυριούχος!

H Rihanna ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει δόξα, επιτυχία, ταλέντο, πλούτος. Και μάλιστα, το αποδεικνύει διαρκώς!

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις του περιοδικού «Forbes», η 33χρονη τραγουδίστρια από τη νησιωτική χώρα Μπαρμπάντος ανήκει στη λίστα όχι απλά με τους εκατομμυριούχους αυτού του πλανήτη, αλλά σ’ αυτή με τους δισεκατομμυριούχους. Και σαν να μην φτάνει αυτό, είναι και η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επιπλέον, η ερμηνεύτρια των δεκάδων επιτυχιών, κατατάσσεται, με την αξία της, και στη δεύτερη θέση της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες παγκοσμίως στον τομέα της ψυχαγωγίας. Στην πρώτη θέση αυτής της λίστας «σκαρφάλωσε» η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και τηλεοπτική παραγωγός Oprah Winfrey.

ανάρτηση Rihanna
© Instagram

Από που προέρχεται η αξία της περιουσίας της Rihanna;

Αξίζει να αναφερθεί πως η καθαρή αξία της περιουσίας της διάσημης τραγουδίστριας εκτιμάται περί το 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα διάφορα δημοσιεύματα, η μουσική της δεν αποτελεί τη βασική πηγή του πλούτου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Robbin Rihanna Fenty , αποκομίζει 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια από το 50% των μετοχών της στην εταιρεία καλλυντικών «Fenty Beauty».

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόλοιπη περιουσία της προέρχεται από το μερίδιό της στην εταιρεία εσωρούχων «Savage x Fenty», καθώς και από τα εισοδήματά της ως τραγουδίστρια και ηθοποιός, σύμφωνα με το Forbes.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss