Ρίτσα Μπιζόγλη: «Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα»

Η Ρίτσα Μπιζόγλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», όπου και παραχώρησε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αρχικά ήταν να σπουδάσει στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι στο οποίο δεν πήγε ποτέ αφού τελικά την «κέρδισε» η δημοσιογραφία.

«Έχω 27 χρόνια στη δημοσιογραφία»

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Είμαι 11 χρόνια στον ΑΝΤ1. Ήμουν στον Alpha πρώτα. Έχω 27 χρόνια στη δημοσιογραφία», ενώ παράλληλα τόνισε: «Η δημοσιογραφία ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Υπήρχε το Εργαστήρι τότε, ήμουνα πολύ καλή. Επέλεξαν μία ομάδα και την έστειλαν στο Στούντιο 5 που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ήμουν κι εγώ».

«Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις εκτός δουλειάς»

Όπως είπε, εκτός δελτίου δεν είναι όπως τη βλέπουμε στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις εκτός δουλειάς. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ άβαφη και φοράω σκισμένα τζιν».

«Έχω μια εμμονή στο λάθος»

Αμέσως μετά, η Ρίτσα Μπιζόγλη εξήγησε ότι έχει μία ροπή στα λάθη, λέγοντας: «Έκανα εξαντλητική γυμναστική, πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα. Έχω δύο κήλες. Έχω μια εμμονή στο λάθος».

Και συμπλήρωσε: «Έχω πάει να ψωνίσω, παίρνω τα σκουπίδια, αλλά δεν πήρα τσάντα. Πάω στα μαγαζιά και την ώρα που πάω να μπω στο μαγαζί βλέπω ότι δεν έχω τσάντα».

«Όταν κλείνει μια πόρτα δεν ανοίγει ένα παράθυρο»

Επιπλέον, μίλησε και για τις δυσκολίες στη δουλειά της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν κλείνει μια πόρτα δεν ανοίγει ένα παράθυρο. Αυτό που μαθαίνεις είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό σε τραβάει πίσω».

«Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα»

Φυσικά, η δημοσιογράφος θέλησε να αναφερθεί ακόμα και στις στενάχωρες στιγμές στο δελτίο ειδήσεων. Συγκεκριμένα, είπε αναφερόμενη στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που δάκρυσε: «Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα, δεν αφορά κανέναν».

«Δεν μπορούσα να πάω παρακάτω»

«Την ώρα που άκουσα “το παιδί του” νομίζω ότι για μένα μπήκε τελεία. Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω».

«Δεν λέω την άποψή μου στο δελτίο αλλά υπάρχει τρόπος να την καταλάβει κανείς»

«Δεν λέω την άποψή μου στο δελτίο, αλλά υπάρχει τρόπος να την καταλάβει κανείς. Υπάρχει τρόπος να τη δείξεις, αλλά και πάλι δεν αφορά κανέναν. Θες να ακούσεις τι άποψη έχω εγώ;», τόνισε.

«Πιστεύω ότι αυτό που μπορεί να τραβήξει έναν τηλεθεατή είναι τα λαμπερά πρόσωπα, οι άνθρωποι με χιούμορ»

Και συνέχισε λέγοντας για το τι προτιμά ο κόσμος στα δελτία: «Κοιτάνε την εικόνα σου. Δεν πιστεύω ούτως ή άλλως πολύ στο θέμα της ομορφιάς. Πιστεύω ότι αυτό που μπορεί να τραβήξει έναν τηλεθεατή είναι τα λαμπερά πρόσωπα, οι άνθρωποι με χιούμορ, που τσαλακώνονται, που είναι συμπαθείς. Δεν είναι κακό πράγμα».

«Έχω πολύ πάθος σε ό,τι κάνω»

Όσο για τα χαρακτηριστικά της, είπε: «Είμαι πολύ συνεσταλμένη -που δεν είναι καλό- και έχω πολύ πάθος σε ό,τι κάνω», ενώ περιέγραψε και μία αστεία στιγμή που έζησε στο Καστελόριζο όταν από την κούραση «πάλευε» επί 10 λεπτά να μπει σε λάθος δωμάτιο.

«Είχα ένα πρόβλημα με την υγεία μου και έχανα κιλά και σταμάτησα να κάνω γυμναστική»

Επίσης, απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν μαγειρεύει και αν τρώει δήλωσε: «Είχα ένα πρόβλημα με την υγεία μου και έχανα κιλά και σταμάτησα να κάνω γυμναστική. Δεν λες ότι είμαι κι η Λωξάντρα όταν μαγειρεύω. Με λίγη καλή θέληση τρώγεται».

«Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παραπάνω»

«Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παραπάνω. Τα βοηθάμε όσο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, τα στειρώνουμε, τα βοηθάμε» αποκάλυψε στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος.

«Οι Έλληνες τηλεθεατές θέλουν περισσότερο μια αντρική φιγούρα στα δελτία ειδήσεων»

Τέλος, η Ρίτσα Μπιζόγλη ανέφερε: «Οι Έλληνες τηλεθεατές θέλουν περισσότερο μια αντρική φιγούρα στα δελτία ειδήσεων. Οι άντρες έχουν περισσότερο άνοιγμα στο κοινό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss