Ρόδος: Διαρρήκτες σκαρφάλωσαν σε διαμέρισμα και άρπαξαν ό,τι βρήκαν ενώ το ζευγάρι κοιμόταν μέσα

Ρόδος: Με προσεκτικές κινήσεις, για να μη γίνουν αντιληπτοί, λεηλάτησαν το διαμέρισμα

Θρασύτατη διάρρηξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτει η «Ροδιακή», διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κεντρική περιοχή στην Ανάληψη και να λεηλατήσουν το διαμέρισμα την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι ηλικίας 60 έως 65 ετών περίπου, κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους, αλλά είχαν ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες του διαμερίσματός τους (στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν αυτό ακριβώς το γεγονός και αφού σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι, μπήκαν στο διαμέρισμα.
Με προσεκτικές κινήσεις, για να μη γίνουν αντιληπτοί, λεηλάτησαν το διαμέρισμα, αρπάζοντας χρήματα που βρήκαν μέσα σε αυτό (από τις πρώτες πληροφορίες, δεν ήταν σημαντικό το ποσό) καθώς επίσης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Ευτυχώς οι διαρρήκτες δεν πείραξαν το ζευγάρι που κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο.

Όταν το πρωί οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος ξύπνησαν και είδαν τι είχε συμβεί, αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.
Την έρευνα έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, αξιοποιώντας μαρτυρίες, στοιχεία και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: rodiaki.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss