Ρόδος: Το στοιχείο που «καίει» τους δολοφόνους του 46χρονου εργολάβου

Πατέρας τριών ανήλικων παιδιών είναι ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, ο οποίος δολοφονήθηκε από 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του στη Ρόδο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μηνάς Τσέρκης, μίλησε στο Newsbomb.gr για τον 46χρονο επιχειρηματία που στραγγαλίστηκε με σχοινί: «Ζούσε και δραστηριοποιούνταν στη Ρόδο για 23 ολόκληρα χρόνια. Καταπληκτικός άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας. Στο πελατολόγιό του βρισκόταν η αφρόκρεμα της Ρόδου. Μία από τις δουλειές του αφορούσε στο ξενοδοχείο του δράστη. Του είχε φτιάξει δεκάδες δωμάτια αλλά δεν είχε πληρωθεί. Ο δράστης είχε υπογράψει ότι αναγνωρίζει το χρέος και υπάρχει το σχετικό έγγραφο. Ο 46χρονος προσπαθούσε να πάρει τα λεφτά του. Μέχρι που ο 53χρονος του έστησε ενέδρα κλείνοντας ραντεβού μαζί του. Το γεγονός ότι από το σημείο του ραντεβού, όπου υπήρχαν κάμερες, είχαν αφαιρεθεί από το καταγραφικό μηχάνημα οι σκληροί δίσκοι, δείχνει προμελέτη του εγκλήματος. Να τονίσω εδώ ότι θύμα και θύτης δεν είχαν καμία προστριβή κατά το παρελθόν».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η έρευνα άρχισε να ξετυλίγεται όταν μετά την άρση του απορρήτου αποκαλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο του θύματος σταμάτησε να εκπέμπει από το σημείο όπου του στήθηκε η ενέδρα.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης η Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:
«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 46χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 53 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισθέντα σε αγροτική περιοχή.
Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περίγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σωρό του 46χρονου.
Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss