Roland Garros: Το «αστρονομικό» ποσό που έβαλε στο ταμείο του ο Τσιτσιπάς (video+photos)

Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πορεία του στο Roland Garros που έφτασε ως τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Μια εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έφτασε ως τα ημιτελικά όπου έκανε κατάθεση ψυχής γυρίζοντας το ματς από 2-0 σετ σε 2-2 αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-2 από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος από την πλευρά του θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στον μεγάλο τελικό τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά τόσο του ίδιου όσο και του πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως αναμένεται να βάλει και ένα αστρονομικό ποσό στα ταμεία του από την παρουσία του στη διοργάνωση.

Η ήττα του Τσιτσιπά, εκτός από την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, του στέρησε και την ευκαιρία να διεκδικήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που απονέμουν οι διοργανωτές στον νικητή και φτάνει στο 1.6 εκ. ευρώ. Τα μισά χρήματα -850,500- ευρώ παίρνει ο φιναλίστ του τελικού, ο οποίος θα είναι ανάμεσα στους Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το Παρίσι καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, οι δύο τενίστες που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά λαμβάνουν το ποσό των 425,250 ευρώ.

Μετά το τέλος του μυθικού ημιτελικού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, όπου εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί από την Ρώμη.

«Αυτή τη στιγμή, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος, αλλά και λυπημένος. Μπορούσα να πάρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Νόβακ μας έδειξε ξανά πόσο απίθανος αθλητής είναι και τι ικανότητες έχει στα γήπεδα», υποστήριξε αρχικά. Και συνέχισε: «Ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσω, είναι ένας από τους δυσκολότερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει σε όλη μου τη ζωή. Γι’ αυτό και ο σεβασμός μου είναι τεράστιος. Με δυσκόλεψε πολύ στο court».

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του, απάντησε: «Δυστυχώς προς το τέλος του αγώνα ένας τραυματισμός που είχα από τον αγώνα μου στη Ρώμη επέστρεψε. Ήταν δύσκολο για μένα να κλείσω τον αγώνα με το ίδιο μαχητικό πνεύμα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό πέρα απ’ αυτό. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα από 2 σετ πίσω και προσπάθησα να μείνω στον αγώνα όσο γινόταν περισσότερο».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss