Ρώμας για Κιμούλη: Είχα παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει

Mε αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Τα Νεοκλασικά», ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την κίνηση που έκανε να καταθέσει αγωγές σε τρεις ηθοποιούς και στο ΣΕΗ.

«Ο Γιώργος Κιμούλης έχει δουλέψει μαζί μου»

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Οι άλλοι κρίνονται από τη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει δουλέψει μαζί μου. Κατηγορείται από πολλούς και με μάρτυρες για κάποια συμβάντα ακραία».

«Δεν θέλω να τον καταδικάσω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που τον κατηγορούν και διαφορετικοί»

Και συμπλήρωσε ο ηθοποιός: «Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί τι έχει συμβεί, αφού και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει μέσω της δικαστικής οδού. Δεν θέλω να τον καταδικάσω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που τον κατηγορούν και διαφορετικοί. Δεν δέχομαι τη λογική ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική κακοποίηση, είναι μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής».

«Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα, αλλά είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η τάση»

«Είχα παρατηρήσει ότι είναι άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει, αλλά δεν ξέφυγε σε εμένα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα, αλλά είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η τάση», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss