Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η συγκλονιστική στήριξη της οικογένειας ως το τέλος – «Αντίο» από όλη την Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει αφήσει την δική του ιστορία στη μουσική σκηνή.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1949. Πρόκειται για έναν σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη ο οποίος από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας «Poll». Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από τον δίσκο «Εσύ κι εγώ».

Το 1977 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» ερμηνευμένο στα ελληνικά από τους Πασχάλη, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Μπέσσυ Αργυράκη.
Η μουσική γράφτηκε από τον Γιώργο Χατζηνάσιο ενώ οι στίχοι της Σέβης Τηλιακού. Το τραγούδι κέρδισε την 5η θέση στον διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας 92 βαθμούς και έγραψε ιστορία στις ελληνικές συμμετοχές.

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης «Μες στην προσευχή μου». Ο δίσκος «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Τον Μάρτιο του 2022 ο τραγουδιστής ανέβαινε σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έδινε τη δική του μάχη στο νοσοκομείο οι οποίες ξεκίνησαν με κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι και ανεβασμένους τους οργανικούς δείκτες. Άτομα από το κοντινό του περιβάλλον ανέφεραν ότι ήταν ένας ιδιαίτερα δυνατός χαρακτήρας που προσπάθησε να βγει νικητής αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Πληροφορίες της Espresso τονίζουν ότι το τελευταίο διάστημα είχε κρατήσει επαφή μόνο με την οικογένειά του και όχι με φίλους και γνωστούς, ενώ στο μέσο ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει «Έχω τεράστια πίστη στον Θεό και όλα γίνονται για κάποιον λόγο».
Ο γάμος και τα τρία παιδιά
«Το ταμείο είναι 3 υπέροχα παιδιά και μια υπέροχη σύζυγος. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» είχε πει σε κάποια συνέντευξή του παλιότερα ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, καθιστώντας σαφές πως για εκείνον προτεραιότητα είχε η οικογένειά του και μόνο αυτή.

Μάλιστα, είχε παραδεχτεί δημόσια, ότι μόλις αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια, έκοψε… μαχαίρι τη νύχτα, θέλοντας να αφοσιωθεί στον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας.
«Στα 34 μου αισθάνθηκα αρκετά ώριμος, ώστε να κάνω το όνειρο της ζωής μου πραγματικότητα, που ήταν να κάνω παιδιά. Είχα ένα προηγούμενο γάμο στα 27 μου, ο οποίος ήταν μάλλον επιπόλαιος, δεν ήμουν έτοιμος τότε. Στα 35 μου, που παντρεύτηκα, ήξερα ακριβώς τι θέλω, κι αυτό ήταν η οικογένεια και τα παιδιά. Τα απέκτησα, κι ευχαριστώ τη σύζυγο μου για το μεγάλο δώρο που μου έκανε» είχε αναφέρει.
Στην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss