Ρόσι: ‘Να είμαστε ταπεινοί κόντρα στην Ιταλία, αλίμονό μας αν γίνουμε αλαζόνες’

NATIONS LEAGUE

Ο Μάρκο Ρόσι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ουγγαρίας σε ματς του Nations League απέναντι στην Γερμανία | 23 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Ουγγαρία θέλει μόνο έναν βαθμό στην “Πούσκας Αρένα” απέναντι στην Ιταλία την Δευτέρα (26/9) για να κλειδώσει την είσοδο στο Final-4 του Nations League, με τον Μάρκο Ρόσι να χτυπάει ωστόσο καμπανάκι στους παίκτες του ζητώντας ταπεινότητα.

Η πρεμιέρα του φετινού Nations League βρήκε την Ουγγαρία να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την Ιταλία στην Τσεζένα όμως στη συνέχεια οι Μαγυάροι έκαναν πράματα και θάματα και με δύο τεράστιες εκτός έδρας επιτυχίες απέναντι σε Αγγλία (4-0) και Γερμανία (1-0) έφτασαν τους 10 βαθμούς που τους έχουν φέρει μία ανάσα από το… θαύμα.

Όπου θαύμα φέρτε στο μυαλό σας την πρόκρισή της στο Final-4 της διοργάνωσης έχοντας αφήσει πίσω της Άγγλους, Ιταλούς και Γερμανούς, όμως για να το πετύχει αυτό χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι της, στην “Πούσκας Αρένα” κόντρα στην σκουάντρα ατζούρα.

Θεωρητικά, με τη φόρα που έχει πάρει και την ψυχολογία στα ύψη, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έναντι της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι που θέλει μόνο νίκη για το κόλπο γκρόσο, με τον Μάρκο Ρόσι να φροντίζει ωστόσο να ρίξει τους τόνους.

Ο Ιταλός προπονητής της Ουγγαρίας είναι έμπειρος και γνωρίζει πως μία ήττα μέσα σε 90 λεπτά μπορεί να χαλάσει όλο αυτό που έχτισε η ομάδα του εδώ και μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τους παίκτες του να κατέβουν στο χορτάρι δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό προς τη μεγάλη αντίπαλό τους.

“Χρειάζεται να έχουμε ταπεινότητα σε μέγιστο βαθμό. Χάρη στη σπουδαία δουλειά από τα παιδιά, έχουμε τώρα 10 πόντους όμως δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να γίνουμε αλαζόνες

Ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε στην επιτυχία είναι να δουλέψουμε μαζί ως ομάδα, σεβόμενοι τη φανέλα που φοράμε. Αν φτάσουμε στο Final-4 θα έχουμε φτάσει ένα επίπεδο ενθουσιασμού στο οποίο δεν θα έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ στο παρελθόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή (25/9).

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss