Ρωσία: Πιθανή συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν εντός της εβδομάδας στο Καζακστάν, λέει το Κρεμλίνο

O Ρώσος πρόεδρος μπορεί να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια σύνοδο κορυφής για την ασφάλεια στo Καζακστάν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα δεχθεί αύριο, Τρίτη, στην Αγία Πετρούπολη τον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), Ραφαέλ Γκρόσι, ενώ ρωσικά πλήγματα έθεσαν στο στόχαστρο σήμερα ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία σύμφωνα με ουκρανικές πηγές.
«Ο πρόεδρος θα συναντήσει αύριο τον κ. Γκρόσι στην Αγία Πετρούπολη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μερικές ημέρες αφότου η Ρωσία ιδιοποιήθηκε με ένα διάταγμα τον ουκρανικό πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια σύνοδο κορυφής για την ασφάλεια στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, αυτή την εβδομάδα.
Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συζητήσουν τις προτάσεις του Ερντογάν να φιλοξενήσει συνομιλίες για την Ουκρανία, ο Ντμίτρι Πεσκόφ είπε πως αυτό είναι πιθανό, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss