«Ρουά ματ» στα flagship και mid-range smartphones, με τα HUAWEI Mate 50 Pro και HUAWEI nova 10!

Συνώνυμα με την υψηλή τεχνολογία και τις καινοτόμες κάμερες, η σειρά HUAWEI Mate επιστρέφει δυναμικά με το HUAWEI Mate 50 Pro.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα του τι μπορεί κανείς να περιμένει από την κάμερα ενός smartphone, ενώ και στο σύνολό τους, οι επιδόσεις κινούνται στα προσδοκόμενα υψηλά επίπεδα.
Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και τη νέα σειρά HUAWEI nova 10, αποτελούμενη από τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro. Στόχος τους είναι να ξεχωρίσουν για τις φανταστικές τους δυνατότητες στη φωτογραφία και το βίντεο, μέσα στην κατηγορία των mid-range smartphones.
Mate 50 Pro: Κάμερα που δεν υπήρξε ποτέ ξανά σε smartphone
Η νέα Ultra Aperture XMAGE Camera του HUAWEI Mate 50 Pro προσφέρει μια καινοτομία που θα λατρέψουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι αλλά κι όσοι ασχολούνται από χόμπι και πειραματίζονται. Το διάφραγμά της είναι μεταβαλλόμενο και φτάνει από το σημείο f/1.4 στο f/4, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει μέσα από δέκα σημεία ανάμεσα στα δύο αυτά νούμερα για να ρυθμίσει το βάθος εστίασης.

Τα πορτρέτα έχουν υφίστανται επεξεργασία σε κλίμακα μικρότερη του χιλιοστού, διαχωρίζοντας το θέμα από το παρασκήνιο με μεγάλη επιτυχία κι ακρίβεια προτού θολώσουν όσα φαίνονται πίσω. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο, όπου μαζί με τον οπτικό σταθεροποιητή τα κλιπ δείχνουν επαγγελματικού επιπέδου, με θόλωμα γύρω από τον πρωταγωνιστή του βίντεο και υψηλή ανάλυση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss