Royal Robbins F/W22-23: Μια συλλογή για τη φύση και την πόλη, με βιώσιμα υλικά

και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

H Royal Robbins παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, με πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες στη φύση, αλλά και την πόλη, δίνοντας έμφαση σε βιώσιμα υλικά. Άνεση και ανθεκτικότητα χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή, στην οποία ξεχωρίζουν τα πουλόβερ από μαλλί Merino και Seawool, η νέα ανανεωμένη σειρά με παντελόνια και κολάν, και η σειρά Royal Remastered.

Από το 1968, η Royal Robbins δημιουργεί κλασικά και λειτουργικά κομμάτια, ιδανικά για τη φύση και την πόλη, αφού συνδυάζουν άψογα στιλ και άνεση, ενώ με προτεραιότητά της την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά, τις υφές και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, στοχεύοντας στη μείωση των αποβλήτων, της χρήσης χημικών, νερού και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
Στη νέα συλλογή, η κλασική σειρά από πουλόβερ με μαλλί Merinο αναβαθμίζεται με νέα κομμάτια, τα οποία απορροφούν την υγρασία από το δέρμα, κρατώντας το στεγνό, ενώ διατηρούν τη σωστή θερμοκρασία του σώματος. Για τους άνδρες, τα μάλλινα πουλόβερ, όπως το πουλόβερ All Season και το Sequoia συνδυάζουν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συλλογής, διατηρώντας άψογη ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την ανθεκτικότητα, ενώ η γυναικεία συλλογή εμπλουτίζεται με πληθώρα επιλογών, όπως το Mystic Cardigan II και το All Season Sweater Dress για όλες τις ώρες της ημέρας.

Για όσους αγαπούν να συνδυάζουν την περιπέτεια με το στυλ, η φθινοπωρινή συλλογή Royal Remastered είναι συνώνυμη της βιωσιμότητας, του μοντέρνου σχεδιασμού και της ανθεκτικότητας. Ξεχωρίζουν, το πολυμορφικό τζάκετ Billy Goat II Triclimate για τις γυναίκες, που αποτελείται από ένα μείγμα οργανικού βαμβακιού και διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική φόδρα, ώστε να μπορεί να φορεθεί και μόνη της σε υψηλές θερμοκρασίες, και το ανδρικό παντελόνι Billy Goat II Lined, που χάρη στη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss