Ρούλα Πισπιρίγκου: Η προειδοποίηση Κούγια στον Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε το απόγευμα τςη Τετάρτης στο Mega σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί της ελληνική κοινωνία.
Ο κ. Κούγιας, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα φάει» το κεφάλι του σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Θα πάει να ”φάει το κεφάλι ”του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί – μετά τις τελευταίες εξελίξεις – εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, εκτίμησε ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση ενώ πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την κα. Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Το Mega επικοινώνησε με άτομο από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, και αποκάλυψε πως παραμένει μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση Πισπιρίγκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου από την κατηγορούμενη, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ παραμένει μάρτυρας κατηγορίας και για τις τρεις υποθέσεις, τις δολοφονίες της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.
Δείτε το βίντεο

Νέα αναβολή για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στο μεταξύ σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας.
Όπως έγινε γνωστό μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της. Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης.
Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.
Διαβάστε επίσης:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα απολογηθεί σήμερα μετά την αίτηση εξαίρεσης
Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας ζήτησε ο Κούγιας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχονται αγωγές 1 εκατομμυρίου ευρώ σε εκπομπές


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss