Ρούλα Πισπιρίγκου: Πωλητήριο στο σπίτι που ζούσαν Ίριδα, Μαλένα και Τζωρτζίνα

Εικόνες μέσα από το σπίτι στην Πάτρα, όπου έζησαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τα τρία παιδιά τους, τα τελευταία επτά χρόνια

Το σπίτι στην Πάτρα, όπου ζούσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τις τρεις κόρες τους, την Ίριδα, την Μαλένα και την Τζωρτζίνα, τα τελευταία εφτά χρόνια, βρίσκεται προς πώληση.
Συγκεκριμένα, οι συγγενείς που κληρονόμησαν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς το τριώροφο ακίνητο ζητούν αγοραστή.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Κωνσταντίνος Λέων είπε «μόλις ολοκληρωθεί και η αποσφράγιση η οποία θα γίνει την επόμενη Τρίτη το οίκημα θα δοθεί σε μεσίτη με σκοπό να πωληθεί».
Όπως επίσης τόνισε στο Mega, ο Κωνσταντίνος Λέων, ολόκληρο το τριώροφο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το ισόγειο που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τα παιδιά τους θα πωληθεί γύρω στις 300.000 ευρώ.

Συνεχίζονται οι έρευνες – Τα πλάνα από το δωμάτιο των παιδιών

Στην εκπομπή Live News προβλήθηκαν πλάνα μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και από το δωμάτιο των παιδιών, όπου έφυγε από τη ζωή η 6 μηνών Ίριδα, ενώ δίπλα της κοιμόταν η αδερφή της, Τζωρτζίνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτό που εξετάζεται είναι η διαρρύθμιση του χώρου και η απόσταση μεταξύ των δωματίων των παιδιών και αυτού που κοιμόντουσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδερφή της, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss